Boligbygging Nordbohus Orkland

Hva koster det å bygge hus i Orkland?

Hva koster drømmeboligen, hvordan får du mest ut av budsjettet ditt, og er det egentlig rimeligere å bygge nytt fremfor å kjøpe brukt? Å bygge bolig er kanskje den mest verdifulle investeringen du gjør i livet, og mange gjør det naturlig nok bare én gang. Vi deler våre beste tips for deg som vurderer å bygge hus.

Finn pris på din drømmebolig

Det de fleste lurer på når de oppsøker en boligforhandler er nettopp prisen for å bygge en ny bolig. Ønsker du å bygge hus med Nordbohus Orkland, kan du enkelt finne prisen for å bygge din drømmebolig på våre nettsider. Prisen du får opp inkluderer alt av standardvalg i boligen, men inkluderer ikke kommunale avgifter, tomtetekniske arbeider eller grunnarbeider. Så enkelt gjør du det:

Steg 1: Registrer deg som bruker på våre nettsider og få opp prisen for å bygge det aktuelle huset her i Orkland. Du forblir anonym helt til du klikker på «avtal møte» eller «kontakt oss».

Steg 2: Velg et hus og gjør de tilpasningene og tilvalgene du ønsker. Klikk deretter lagre. Dette kan du gjøre på så mange hus du ønsker.

Steg 3: Huk av for at du er klar for et møte. Vi i Nordbohus Orkland vil ta kontakt med deg og svare på dine spørsmål. Enklere blir det ikke!

Få mest ut av budsjettet ditt

Det er viktig for oss i Nordbohus Orkland å gi kundene våre en økonomisk plan som føles behagelig og trygg. Ved å velge oss som din boligforhandler, vil du få en sparringspartner som hjelper deg å finne de løsningene du virkelig trenger. Kanskje er det riktige valget for deg å gå for en mindre enebolig som likevel er arealeffektiv, eller en enebolig som ikke trenger å tilpasses? Vi har et bredt spekter av nøkkelferdige eneboliger.

Å bygge nytt gir deg mulighet til å tilpasse boligen akkurat slik du ønsker deg. Vi kommer gjerne med råd til hvordan planløsningen bør legges opp for at du skal kunne nyte like godt av boligen når barna er små, som etter de har flyttet ut. Kanskje er din store drøm senere i livet å gjøre om barnerommene til treningsrom, walk-in-closet, matbod eller TV-stue for barnebarna? God planlegging i startfasen vil gjøre det enklere å gjøre slike endringer i senere tid.

Tre tips til deg som skal realisere boligdrømmen

Eneboligen Astro
Eneboligen, Astro, kan bygges med hovedinngang oppe eller nede.

 

Tips 1: Velg bolig med utleiedel

 

Stadig flere i Orkland velger en enebolig med mulighet for utleie. Denne løsningen er svært gunstig for førstegangskjøpere som vil komme seg inn på markedet, siden bankene ofte vil gi et litt høyere lån når boligen har utleiedel. Med en utleiedel vil mange også oppleve en mer fleksibel økonomi i hverdagen. På toppen av det hele vil du også indirekte få nedbetalt boliglånet raskere.

 

- Roger Sivertsen, daglig leder i Nordbohus Orkland

 

Tips 2: Tenk langsiktig – bygg nytt

Når du bygger nytt, får du et hjem bygget etter høye tekniske standarder. Da trenger du ikke å bekymre deg for hvilke utførelser som er gjort av tidligere eiere. Det kan være både tidkrevende og kostbart å gjøre etterarbeid i en eldre bolig.

 

En ny bolig vil gi færre grå hår i hverdagen. Å slippe å tenke på oppussing på lang tid gir deg virkelig et hjem hvor du kan lene deg tilbake og senke skuldrene.

 

- Roger Sivertsen, daglig leder i Nordbohus Orkland

Et nytt hus gir deg også bedre isolasjon, ventilasjon og varmeutvinning. Dette kan utgjøre en betydelig forskjell i strøm- og oppvarmingsutgiftene gjennom ett år, og vil utgjøre desto mer i all den tiden du skal bo der.

 

Interiør fra eneboligen Struktur
Fra eneboligen, Struktur. Boligen er naturlig inndelt i to soner i hver etasje. På denne måten skapes gode rom for alle, både foreldre, barn, gjester og fastboende, samtidig som alle rom har en naturlig orden.

 

Tips 3: Ikke vær redd for å stille spørsmål

Det er viktig for oss å ha god dialog med deg som kunde. Ingen kunder er like. Noen har allerede tomt og ønsker pris på en nøkkelferdig bolig fra oss; andre har laget egne skisser på drømmeboligen og vil snakke med våre arkitekter. Her er det bare å ta kontakt med oss og få innblikk i mulighetene, så legger vi en trygg og behagelig plan sammen. Vi gleder oss til å hjelpe deg på veien, og du er hjertelig velkommen til oss i Nordbohus Orkland for en hyggelig og uforpliktende prat.