NB Boliger går til Nordbohus

Det er en glede å meddele at NB Boliger nå er Nordbohusforhandler! Nordbohus sentralt har laget en pressemelding om saken. Den ser du nedenfor. Nyheten har allerede stått på trykk i nasjonal bransjepresse, og i Sunnmørsposten. 

Velkommen til oss for en prat om ny bolig.

Bjarte Rørvik er daglig leder i NB Boliger, og han er ingen førstereis i Nordbohus-sammenheng. Rørvik kjenner både kulturen og mange kollegaer i kjeden allerede. -Jeg har alltid hatt et stort hjerte for Nordbohus. Jeg startet min karriere i -93 som husselger hos en tidligere Nordbohusforhandler. Jeg går inn i kjeden som ny forhandler men med 11 års erfaring med Nordbohus-stjernen på brystet, sier Bjarte Rørvik.

-Vi opprettet NB Boliger i 2014. Det har vært en fin reise fremover, og det er veldig gledelig at jeg nå kan stå som Nordbohusforhandler selv med mitt eget selskap. Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang i det jeg kjenner som en innovativ og fremtidsrettet kjede, sier Bjarte Rørvik.

NB Boliger er allerede på nett med sin forhandlerhjemmeside. Der presenteres markedet for Nordbohus sitt nye eneboligkonsept, med nøkkelferdige priser. I dagene fremover skal det opp Nordbohus-logo på veggen og på bilene.

Før overgangen til Nordbohus har NB Boliger vært Byggmannforhandler, og jobbet med både EAT og egne boligfelt. 

-For Nordbohus er det viktig å være attraktiv for både kunder og de beste selskapene som ønsker å være vår forhandler. Bjarte Rørvik kjenner Nordbohus godt, og vet hva hans team går til. Det gjør meg trygg på at vårt fokus på høy byggfaglig kvalitet og høy kundetilfredshet er godt ivaretatt, sier Stian Moursund som er markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus.