Så mye koster det å bygge hus på vakre Sunnmøre

Drømmer du om et hus som er bygd akkurat slik du vil ha det med stor lagringsplass, avslappende soner og praktiske løsninger? Finn prisen på drømmehuset ditt på nett, og la NB Boliger i Ålesund hjelpe deg med å realisere husdrømmen.

Det blir ikke dyrere enn planlagt

Prisen på huset har mye å si for de fleste som ønsker å bygge sitt eget hus, og mange kvier seg for at husbyggingen kan bli et svært kostbart prosjekt. Hos NB Boliger i Ålesund får du full oversikt over hva et innflyttingsklart hus koster, og er garantert å slippe skjulte kostnader som kommer underveis eller etter ferdigstilling.

-  Våre kunder gir gode tilbakemeldinger på at de synes det er veldig bra at vi har prisene våre åpent og tilgjengelig. På denne måten er det lett å bygge et hus som er nøyaktig slik man selv ønsker det, men som også er innenfor det budsjettet man har, forteller daglig leder i NB Boliger Ålesund, Bjarte Rørvik.

Han understreker også at prisen du får av NB Boliger er prisen for et ferdigstilt hus som er klart for innflytting.

- De fleste leverandører i markedet presenterer ikke den komplette prisen for sine hus, og derfor kan det bli veldig mye dyrere enn man først tenker. Hos oss presenterer vi endelig sluttpris først som sist, det kommer ingen kostnader i etterkant.

Bygg huset ditt i nettbutikken

Huset ditt kan du nemlig bygge selv i nettbutikken for hus og eksperimentere med ulike tilvalg, stiler og valg av interiør. Tilvalgene er begrenset på nett for å gjøre det enkelt og lett å finne fram, men hos forhandleren selv har man et hav av muligheter for styling og uttrykk – enten man ønsker en komplett leveranse eller ønsker å kundetilpasse husene som finnes i katalogen.

- Med mange års erfaring i husbyggebransjen er vi glade for å kunne hjelpe kundene våre med å realisere ideér de har selv eller har sett hos noen andre. Man kommer langt med en prat, og har mye å vise kundene når de kommer hit til oss, forteller Bjarte.

IMG_20200624_134001.jpg
Bak røde murvegger i Apotekergata 7 finner du NB Boliger.

Lang erfaring

Bjarte Rørvik er et kjent fjes for de som kjenner til NB Boliger. Med lang erfaring i bransjen har han hatt mange gode samarbeid med både kunder og lokale leverandører opp gjennom årenes løp.

- Vi har bygd mange flotte hus og jobbet med mange dyktige leverandører i Ålesund og omegn i mange år. Jeg er i tillegg veldig fornøyd med at vi nå er forhandler for Nordbohus – en merkevare som har noen av Norges mest fornøyde huskunder og virkelig flotte hus.

bjarte%20og%20egor%5B2%5D.jpg
Bjarte Rørvik til venstre sammen med sin kollega og prosjektleder Egor Rørvik

Lokale samarbeid

Bjarte forteller at NB Boliger ikke bare foretrekker å velge lokale leverandører – det gjør det også bevisst på grunn av kvalitet, kunnskap og støtte av det lokale næringslivet. Det gir også kjapp levering og håndtering, forteller han:

- Vi er opptatte av at kunden skal være fornøyd hele veien, og velger derfor lokale leverandører så langt det lar seg gjøre. Trapper fra Tennfjorden, dører fra Ørsta, trelast og vinduer er noen av de vi jobber tett med for å sikre at vi kan sette kvalitetsstempel på huset når vi leverer nøkkelen, avslutter Bjarte Rørvik.

 

 

 

Finn forhandler