Illustrasjon av tomannsbolig ved skogkanten på Valderøya. Snø på bakken.

Kolvikparken - Tomannsbolig i barnevennlig og attraktivt område

Velkommen til Kolvikparken på Valderøya
Fantastisk utsikt til fjell og hav.
Trygt og godt nabolag.

Nøkkelinformasjon

Priser
4490000
Areal
126 m² BRA
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
2

Ta kontakt for mer informasjon

Portrettbilde av daglig leder i NB boliger, Bjarte Rørvik
Bjarte Rørvik
Daglig leder
45952075
Meld interesse her

Praktisk og lekker tomannsbolig med fantastisk utsikt

Det er ingenting som slår følelsen av å flytte inn i ny bolig. Vi har nå for salg to enheter i vertikaldelt tomannsbolig på vakre Valderøya. Her kan du flytte rett inn i et hjem med gjennomgående god kvalitet på valg av løsninger og tidløse materialvalg. 

Barnevennlig og attraktivt område

Kolvikparken på Valderøya i Giske kommune er et idyllisk område med flotte utsiktsmuligheter. Boligområdet ligger i et naturskjønt område med bra solforhold. På sommerstid kan du nyte solen fra terrassen omtrent hele dagen frem til solnedgang. Om vinteren kan solen nytes fra formiddag til ettermiddag.

Det er kort vei til lekeplasser og lite trafikk, noe som gjør området perfekt for familier med barn. Det er kun 100 meter til startpunktet for Signalen - det høyeste punktet og et svært populært turområde. Her byr toppen på havutsikt så langt øyet kan se - en trygg og avslappende atmosfære for store og små!

I tillegg til naturskjønne omgivelser og nærhet til turområder, tilbyr Kolvikparken også en rekke fasiliteter. Det finnes også idrettsplass i nærheten. Det er enkel tilgang til offentlig transport og kort avstand til nærbutikker og andre nødvendige tjenester. 

God planløsning for en funksjonell hverdag

Den vertikaldelte tomannsboligen har god planløsning og flere gjennomtenkte funksjonaliteter. Ved inngangen har du en egen sportsbod lett tilgjengelig, perfekt for oppbevaring av fritidsutstyr og hageredskaper. Fra inngangspartiet kommer du inn i en åpen stue-/kjøkkenløsning med høyt under taket, som gir et luftig og lyst miljø. Boligen har også 3 soverom, 2 bad, og terrasse som gir deg plass til å nyte morgenkaffe, frisk luft og panorama. 

Planløsning 1. etasje
Planløsning 2. etasje

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Portrettbilde av daglig leder i NB boliger, Bjarte Rørvik
Bjarte Rørvik
Daglig leder
45952075
Bjarte Rørvik
Telefon
Adresse
Apotekergata 7, 6004 Ålesund

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18