Nøkkelinformasjon

Priser
5 090 000,-
Antall rom
3-4
Areal
186 kvm
Adresse
Skulevegen 5
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
4
Antall ledige
1

Ta kontakt for mer informasjon

Uten bilde
Bjarte Rørvik
Daglig leder
459 52 075
Meld interesse her

4 nøkkelferdige eneboliger med fantastisk utsikt. 2 solgt!

Overgang til ny bolig gir forventninger. I Remmemsvegen er det derfor lagt vekt på at du skal trives, og at det er her du får den gode følelsen. Endelig kan du og din familie flytte inn i den boligen med den plassen og de romløsningene dere har drømt om. Plass til gjester, å dyrke hobbyer, selskap og hverdag. Vi har utviklet boligen slik at du får den plassen du trenger, pakket inn i et moderne design. Boligen ligger sentralt, med alt av nødvendigheter innen en radius på ca. 1 km. Barnehage, barneskole, butikker, kjøpesenter og idrettspark med kunstgressbane, volleyballbane med mer ligger lett tilgjengelig for både store og små. 

Moderne eneboliger i rekke med takterrasse

Vi har for salg 4 kjedede eneboliger, sentralt på Vestnes. Boligene har flott utsikt utover Tresfjordbrua og Remmemsbukta. Her kan man sitte mange sene kvelder på terrassen eller inne i den lune stuen og bare nyte utsikten. Boligene har 3 til 4 soverom, carport, stor stue og spisestue samt 2 bad

 

Første etasje
I denne boligen får du den plassen du trenger. En effektiv og velorganisert planløsning gir deg maksimalt for pengene. Her kan barna regjere. 2 gode soverom, egen tv-stue som også kan brukes som soverom, romslig bad, i tillegg til et separat vaskerom. Fra det ene soverommet/tv-stuen er det direkte utgang til en hyggelig hage. Her er mulighetene mange og plass til det meste. Både sportsbod, innendørs bod under trapp og carport ligger også tilknyttet til første etasje. Godt med lagringsplass er alltid positivt.

 

Andre etasje
Når du kommer opp trappen til 2. etasje finner du boligens allrom. Kjøkkenet er husets hjerte. Spisestuen har fått hedersplassen, med god plass til å forlenge til skikkelig langbord når alle gjestene samles. Stuen og kjøkkenet har flere soner, som gir både en spennende romfølelse og er veldig praktisk. Stuen og spisestuen gir direkte tilgang til har direkte utgang til en koselig balkong. I samme etasje har du i tillegg 1 soverom og et bad. Stuen og spisestuen gir begge direkte utgang til en stor, herlig takterrasse på hele 43,7 kvadratmeter. Her er det mer enn nok plass til at dere kan spise middag i sommersesongen, slappe av og sole dere, eller bare nyte solstrålene og utsikten.

Innhold

1. etasje: Tv-stue (eventuelt ekstra soverom), 2 soverom, bad, vaskerom, entre, bod. Carport og sportsbod.
2. etasje: Stue, kjøkken, spisestue, bad, gang, 1 soverom. Takterrasse.

Enebolig A1 og B2 1. etasje

 • BRA 1. etasje: 114,1 kvm
 • P-rom 1. etasje: 69,4 kvm
 • Carport + utvendig bod: 25,7 kvm
 • Overbygg/åpent areal: 16,5 kvm

Enebolig A1 og B2 2. etasje

 • BRA 2. etasje: 71,9 kvm
 • P-rom 2. etasje: 71,9 kvm
 • Takterrasse: 43,7 kvm

BRA totalt: 186 kvm

P-rom totalt: 141,3

 

Enebolig A2 og B1 1. etasje

 • BRA 1. etasje: 114,2 kvm
 • P-rom 1. etasje: 69,4 kvm
 • Garasje + utvendig bod: 25,5 kvm
 • Overbygg/åpent areal: 16,8 kvm

Enebolig A2 og B1 2. etasje

 • BRA 2. etasje: 71,9 kvm
 • P-rom 2. etasje: 71,9 kvm
 • Takterrasse: 43,7 kvm

BRA totalt: 186,1 kvm

P-rom totalt: 141,3

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Uten bilde
Bjarte Rørvik
Daglig leder
459 52 075
NB Boliger
Telefon
Adresse
Apotekergata 7, 6004 Ålesund

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18