Perfekt for deg som ønsker en aktiv hverdag

På Raufoss Skogen bor du midt i smørøyet når det kommer til aktiviteter. Her har du et variert og bredt tilbud rett utenfor stuedøra - et eldorado for deg som liker å holde deg i aktivitet uavhengig av årstid.
 
Rett over gata finner du Raufoss Badeland med flere basseng, sklier, elvestryk og stupetårn. Her kan du oppleve velvære i badstuer og massasjebad, og holde formen vedlike i det godt utstyrte trimrommet. I tillegg tilbys det babysvømming og svømmeskole. Her finner du tilbud for hele familien!
 
Fotball-, friidrettsbaner og idrettshall finner du også i umiddelbar nærhet. Raufoss har et rikt idrettsmiljø, både sommer og vinter, og idrettslaget tilbyr populære aktiviteter som håndball, orientering, turn, svømming, langrenn, hopp, friidrett og fotball.
 
På Raufoss Skogen bor du tett på skogen og et flott turterreng. Frister det med en skitur på vinterstid, så nyter du godt av gåavstand til preparert lysløype som fører deg videre inn i idylliske skiområder. Lønnbergbakken skihoppanlegg ligger kun et steinkast unna med hele fem hoppbakker, hvor den største blant annet har blitt brukt under NM. Det foreligger også planer om å lage utforbakke, fun-park, skileik og barnebakke med heisanlegg i samme området.
 
Å bo på Raufoss Skogen betyr kort vei til barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående skole, noe som kan være svært praktisk i en hektisk hverdag. Boligfeltet er rolig og barnevennlig, og godt skjermet i forhold til gjennomgangstrafikk. Her kan du nyte de landlige omgivelsene og samtidig ha nærhet til sentrum med butikker, togstasjon og øvrige servicetilbud.

På Raufoss Skogen har du det aller meste rett i nærheten:

•  Raufoss Badeland
•  Fotball- og friidrettsbaner
•  Flott tur- og skiterreng
•  Preparert lysløype
•  Skianlegg
•  Skoler
•  Barnehager
•  Sentrum med butikker, togstasjon og øvrig servicetilbud

Veibeskrivelse

Ved togstasjonen i Storgata tar du av og følger Sagvollvegen i ca 500 meter. Ta så til høyre og følg Badelandvegen helt opp til Raufoss Badeland. Raufoss Skogen boligfelt vil da ligge på venstre side.

Link til kart (kart.finn.no)

Anders
Anders Prøven
Boligkonsulent
974 68 599
E-post:

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18