Sentralt beliggende med turterrenget rett utenfor stuedøra
Ferdigbygd firemannsbolig
Inngangsparti firemannsbolig med carport
Ferdig enebolig i prosjektet
Raufoss skogen - Årets prosjekt 2019
Kontakt Anders Prøven for mer informasjon om boliger for salg

Raufoss Skogen - moderne boliger i nytt boligfelt

Finn din neste bolig i Raufoss Skogen

I Raufoss skogen bor du midt i smørøyet når det kommer til aktiviteter.

Her har du et variert og bredt tilbud rett utenfor stuedøra - et eldorado for deg som liker å holde deg i aktivitet uavhengig av årstid.

Å bo i Raufoss Skogen betyr kort vei til barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående skole, noe som kan være svært praktisk i en hektisk hverdag. I tillegg har du umiddelbar nærhet til Totenbadet, Raufoss skistadion, Fotballstadion på Raufoss og turløypene starter rett utenfor døra. Butikker i Raufoss sentrum er kun minutter unna. 

Boligfeltet er rolig og barnevennlig, og godt skjermet med tanke på gjennomgangstrafikk. Her kan du nyte de landlige omgivelsene og samtidig ha nærhet til sentrum med butikker, togstasjon og øvrige servicetilbud.

Vi tilbyr nå både eneboliger i rekke, to prosjekterte eneboliger,  tomannsboliger og leiligheter i firemannsbolig i dette familievennlige og trivelige boligområdet.

Ta kontakt med vår erfarne boligkonsulent, Anders Prøven, for mer informasjon. 

Nøkkelinformasjon

Priser
3.714.300 - 4.012.800
Antall rom
2-4
Areal
82- 175 m²
Adresse
Tors Veg , 2833 Raufoss
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
26
Antall ledige
7
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Dokumenter

Kvaliteter ved prosjektet

  • Rett over gata finner du Raufoss Badeland
  • Fotball-, friidrettsbaner og idrettshall finner du også i umiddelbar nærhet.
  • Tett på skogen og et flott turterreng
  • Kort vei til barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående skole
  • Et rolig og barnevennlig boligfelt

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Prosjektplanlegging

Prosjektplanlegging

Salgsstart

Salgsstart

Byggestart

Byggestart

Innredningsvalg

Innredningsvalg

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Derfor bør du kjøpe ny bolig

– Våre kunder gleder seg over å få noe som er helt nytt der de selv kan være med å bestemme gulv, fliser, kjøkken, farger etc.. Tryggheten med å vite at alt er i orden og at de slipper kostnader med dyre utbedringer og høye strømregninger betyr også mye, sier Anders Prøven, boligkonsulent ved Nordbohus.

Å kjøpe ny bolig har enormt mange fordeler. Man kan skape nye tradisjoner i et hjem som ingen andre har bodd i før deg – det er noe spesielt ved det. I tillegg kan du skreddersy ditt nye drømmehjem. Det er også en del økonomiske og tekniske fordeler ved å kjøpe ny bolig.

Noen eksempler på dette er:

1. Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

2. Du slipper hektiske budrunder
Når du kjøper ny bolig til fastsatt pris, slipper du unna budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du vet hva boligen er verdt, og slipper hektiske budrunder.

3. Vedlikeholdsfritt i mange år
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Husk også på at en eldre bolig ikke vil ha de samme kvaliteter som en ny, selv om overflater pusses opp.

4. God teknisk standard
Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Våre nye boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.

5. Lavere strømutgifter og bokostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette innebærer at nye energieffektive boliger gir vesentlig lavere kostnader til oppvarming, sammenlignet med eldre boliger. Med økende strømpriser er det også her mange tusen å spare og viktig å ta med seg når du vurderer å kjøpe ny bolig.

6. Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova. Ett år etter overtakelsen tilbys en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden.
 

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Anders Prøven
Anders Prøven
Boligkonsulent
Tlf
97468599
Nordbohus Gjøvik AS
Telefon
E-post
gjovik@nordbohus.no
Adresse
Østre Totenveg 109B, 2816 Gjøvik