Praktisk og lettstelt leilighet i firemannsbolig

Om boligen

Lettstelt leilighet med to soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning. Oppholdsrommene har et fint gjennomlys og trivelige uteplasser på begge sider. Inngangspartiet er overbygd og i gangen er det plass til garderobe. Ekstra lagringsplass i innvendig bod. Leilighetene i første etasje har uteplasser på bakkeplan med direkte tilgang til hage. Leilighetene i andre etasje har balkong. Bilen parkerer du i carporten, og sportsboden er praktisk plassert i nærheten.

Innhold
Stue, kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom, gang, bod. Carport og sportsbod.

Lettstelt leilighet med to soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning. Oppholdsrommene har et fint gjennomlys og trivelige uteplasser på begge sider. Sportsboden er praktisk plassert ved det overbygde inngangspartiet og i gangen er det plass til garderobe. Ekstra lagringsplass i innvendig bod. Leilighetene i første etasje har uteplasser på bakkeplan med direkte tilgang til hage. Leilighetene i andre etasje har verandaer.

Leiligheter i firemannsbolig er merket som nr 5 og 3,a,b,c,d  i situasjonsplanen.

Innhold
Stue, kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom, gang, bod.
Sportsbod.

BRA 72,3 kvm
BRA utvendig bod 5,0 kvm
BRA totalt leilighet i 1. etasje 98,9 kvm
BRA totalt leilighet i 2. etasje 95,6 kvm
P-rom 67,5 kvm

Lys og flott tomannsbolig med to stuer og to bad - 139 kvm

Om boligen

Inngangspartiet til boligen er overbygd og har adkomst til en praktisk sportsbod med gode lagringsmuligheter. I gangen har du adkomst til bad/vaskerom. Fra bad/vaskerom er det dør inn til en bod. Videre inn i boligen kommer du til trappen som leder til 2. etasje, og kjøkken/stue i åpen løsning. Her slipper store vinduer lyset inn. Herfra er det også utgang til hagen. 1.etasje inneholder for øvrig et soverom og boligen har dermed alle nødvendige rom i en og samme etasje.

2. etasje har en koselig loftstue. Fasadens midtseksjon gjør at takhøyden økes akkurat i loftstuen. Dette gir mer lys og følelsen av et større rom. Fra loftstuen er det kort vei til bad og etasjens to soverom. I tillegg har etasjen et lite kott. Uteplass og hage er lett tilgjengelig fra stua, og kan være en flott utvidelse av stuen når det er varmt i været.

Boligene er merket som nr 1-4 i situasjonsplanen.

Innhold: 
1. etasje: Gang, bad/vaskerom, bod, stue, kjøkken, soverom og sportsbod. Carport.
2. etasje: 2 soverom, loftstue, bad og bod.

BRA 1. etasje 68 kvm
BRA 2. etasje 46 kvm
BRA totalt 139 kvm
P-rom 107 kvm

Moderne enebolig i kjede med carport og stor terrasse

På Raufoss Skogen får du nå en moderne og kompakt bolig med gode løsninger. Store vindusflater og ekstra takhøyde sørger for lyse og trivelige oppholdsrom.

Det er åpen løsning og flott gjennomlys mellom stue og kjøkken, og kjøkkenets plassering gjør at det likevel ligger noe skjermet fra stuen.

Fra kjøkkenet er det utgang til hage på baksiden av huset. Herfra har du tilgang til den store flotte terrassen som ligger lunt og skjermet mellom deg og naboen. Terrassen er i tillegg lett tilgjengelig med utgang fra stuen.

Inngangspartiet er overbygd og ligger i direkte sammenheng med carport og sportsbod. Dette gjør at du kan gå tørrskodd mellom bilen, inngangen og den romslige boden.

Boligen har også tre soverom, hall med garderobeplass og et romslig bad med tilgang til innvendig bod.

Boligene er merket som nr 7-14 i situasjonsplanen.

Innhold
Underetasje: Hall, 2 soverom, bad/vaskerom, bod. Carport og sportsbod.
1. etasje: Stue, kjøkken, soverom. Stor terrasse.
 
BRA underetasje 42,8 kvm
BRA 1. etasje 46,1 kvm
BRA garasje/sportsbod 23,7 kvm
BRA totalt 114,8 kvm
P-rom 83,6 kvm

Innholdsrik tomannsbolig med stor terrasse - 110 kvm BRA

Romslig bolig med overbygd inngangsparti. I vindfanget er det godt med garderobeplass før du kommer inn i en romslig gang. Etasjen inneholder også 2 soverom, stort bad og separat vaskerom med tilgang til bod for ekstra lagringsplass. 2. etasje består av en stor stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen er det utgang til en stor og trivelig terrasse. Boligen leveres med carport og sportsbod på 5 kvm.

Innhold
Sokkeletasje: 2 soverom, bad, vaskerom, bod, gang og vindfang.
1.etasje: Stue, kjøkken og soverom. Terrasse. Carport og utvendig sportsbod.
BRA sokkeletasje: 52 kvm
BRA 1. etasje: 53 kvm
BRA totalt: 110 kvm
Inkl sportsbod
P-rom: 101 kvm

Moderne enebolig med 4 soverom, 2 bad og 2 stuer

Inngangen på boligen er overbygd, og leder inn til en stor og flott hall. Videre har etasjen bad og et separat vaskerom – perfekt for aktive «utebarn» og for en rask dusj etter treningsturen om den tilpasningen av boligen ønskes.

Kjøkkenet og stuen har store vinduer som slipper inn dagslyset. Herfra er det utgang til en koselig uteplass med mulighet for flere typer møblering, og vil gjøre lange sommerkvelder til en drøm. Det er plass til spisestue både på kjøkkenet og i stua. Om ønskelig kan du lukke skyvedøren inn til kjøkkenet for å skjerme innsyn når du har vennemiddager eller det skal gjøres lekser. Dette er en bolig som innfrir behovet for både fellesskap og privatliv.

Andre etasje byr på en flott loftstue som innbyr til aktiviteter eller TV-titting, 3 romslige soverom, bad og et lite kott, perfekt for oppbevaring. Det er ekstra takhøyde i deler av loftstuen. Boligen har godt med muligheter for skapplass både i hallen, på vaskerommet, i kottet og på soverommene.

Innhold:
1. etasje: Hall, bad, separat vaskerom, stue, kjøkken og 1 soverom.
2. etasje: Loftstue, 3 soverom, bad og kott.

BRA 1. etasje 100,3kvm
P-rom 1. etasje 100,3 kvm
BRA 2. etasje 69,8 kvm
P-rom 2. etasje 65,1 kvm
Åpent overbygd areal 5,1 kvm
BRA totalt 175,2 kvm
P-rom totalt 165,4 kvm  

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Les mer om noen av de her.

Anders
Anders Prøven
Boligkonsulent
974 68 599
E-post:

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18