Eksteriør LILLO

LILLO på Barrustmoen på Vinstra - UTSOLGT!

Dette prosjektet er utsolgt!

Dersom du er på utkikk etter andre lettstelte og energieffektive boliger på Vinstra, så se disse boligene. Eller ta kontakt med Kim Erik for flere muligheter 

Kostnads- og arealeffektive boliger i rekke. 

Er du en av mange som går med en drøm om et flunkende nytt og moderne hus, men som ikke har ønske eller behov for en stor enebolig? Som et svar på prisstigningene og uforutsigbarheten i dagens marked, har vi i Nordbohus Innlandet utviklet boligkonseptet LILLO.

På Barrustmoen har vi nå to boliger i rekke til salgs. Det er mange som ikke har behov for mer areal, men som trenger en praktisk bolig på ett plan - dette gir LILLO deg!

Merk at i hver LILLO følger hvitevarer med (kjøleskap (kombi), komfyr og oppvaskmaskin) kostnadsfritt. 

Denne boligen kvalifiserer til Nord-Fron kommune sitt boligtilskudd som gir deg 200.000 kr i etterskuddsvis refusjon ved kjøp av ny bolig i kommunen. Les mer om ordningen her. 

Det følger med biloppstillingsplass.

Nøkkelinformasjon

Priser
2.349.000 (2.149.000 etter refusjon fra Nord-Fron kommune)
Antall rom
3
Areal
50 m²
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
0

Ta kontakt for mer informasjon

Kim Erik Moen
Kim Erik Moen
Avd. leder/ Salgsansvarlig
41694888
Meld interesse her

Denne boligen kvalifiserer til Nord-Fron kommune sitt boligtilskudd som gir deg 200.000 kr i etterskuddsvis refusjon

Denne boligen kvalifiserer til Nord-Fron kommune sitt boligtilskudd som gir deg 200.000 kr i etterskuddsvis refusjon ved kjøp av ny bolig i kommunen. Les mer om ordningen. 

Tilskudd tildeles etter følgende kriterier:

 • Nord-Fron kommune yter et boligtilskudd på kr. 200.000,- til alle privatpersoner som bygger/kjøper ny helårsbolig/-leilighet til eget bruk i kommunen. Søker skal være folkeregistrert som innbygger i Nord-Fron kommune.
 • Gjelder for alle nye bygg med søknad om byggetillatelse datert etter 01.03.2022.
 • Tilskuddordningen gjelder for alle nybygde helårsboliger i hele kommunen. Nye eneboliger, rekkehus, 2-mannsboliger, leiligheter etc. for salg, omfattes av ordningen. Gjelder for bygg på nyopparbeidet tomt eller ved nybygg etter riving ved kjøp av gammelt bygg.
 • Boliger på eiendom regulert til fritidsbolig omfattes ikke av ordningen.
 • Boligbygger/ kjøper må selv søke om å få boligtilskuddet utbetalt. Ved utbetaling må søker ha bostedsadresse på tilskuddsobjektet, Fristen for søknad er 6 måneder etter gitt ferdigattest. Etter dette faller retten til boligtilskudd bort.
 • Kommunen kan etter vedtak, endre eller avskaffe ordningen. Slike endringer kunngjøres/varsles i god tid, slik at den enkelte boligbygger kan tilpasse seg nye ordninger.
 • Ordningen gjelder ikke for de som fra det offentlige har fått gratis tomt, boligtilskudd eller andre former for tilskudd tidligere.

LILLO presentert av Håkon Skaug

LILLO - mer enn et sted på Toten

 • Lokalt utviklet
 • Innholdsrik
 • Lav pris
 • Lav energi
 • Optimal

Størrelsen til en leilighet; egenskapene til en enebolig

I LILLO får du et lekkert lite hus med størrelsen til en leilighet og kvalitetene til en enebolig. I motsetning til en leilighet i et tradisjonelt leilighetsbygg, slipper du å tenke på naboer over eller under deg. I tillegg får du større og bedre utearealer enn en tradisjonell leilighet ville gitt deg.

Med to soverom, bad med plass for vaskemaskin, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt utvendig bod og biloppstillingsplass, har du akkurat det du trenger for å bo komfortabelt.

Boligen leveres som standard med en luft-til-luft-varmepumpe, som holder oppvarmingsutgiftene nede. I likhet med alle våre nye boliger, selges LILLO med energikarakter B. Dette gjør at boligen kvalifiserer for et grønt boliglån med lavere rente.

Praktisk bod til oppbevaring utvendig

Attraktivt og idyllisk område med kort vei til det meste

Nye Barrustmoen boligfelt er et rolig og barnevennlig område som er godt skjermet for gjennomgangstrafikk. 

Til tross for det har du nærhet til sentrum på Vinstra med kjøpesenter, butikker, togstasjon og øvrige servicetilbud bare en kort gåtur unna.

Å bo på Barrustmoen betyr kort vei til det du trenger i hverdagen.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Kim Erik Moen
Kim Erik Moen
Avd. leder/ Salgsansvarlig
41694888
Kim Erik Moen
Telefon
Adresse
Sødorptunet, Nedregata 1, 2640 Vinstra

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18