Tømrer i arbeid

Om oss

Nordbohus Vinstra er en avdeling i Nordbohus Innlandet AS

Nordbohus Innlandet Avd. Vinstra har gjennom flere år utviklet seg til å bli en betydelig bolig- og fritidsboligutbygger i Gudbrandsdalen. Vi påtar oss ansvar både for prosjektering og utførelse av egne og andres prosjekter. I vårt spekter bygges alt fra enebolig, 2-mannsboliger, 4-mannsboliger og leilighetsbygg. Firmaet utvikler også egne tomte-tomteområder både for boliger og fritidsboliger.

Nordbohus Vinstra ble etablert i 1979. I 2020 fusjonerte Nordbohus Gjøvik AS og Nordbohus Vinstra AS, og Nordbohus Innlandet ble etablert. Nordbohus Innlandet A/S består av avdelingene Vinstra, Lillehammer, Gjøvik og Ringsaker/Hamar.  For å lære mer om våre mest populære husmodeller, se her.

Tømrer

Nordbohus Innlandet Avd. Vinstra er også Saltdalshytta forhandler i kommunene Sør- og Nord-Fron, Vågå, Sel og Lom.

Fra 2022 er vi også blitt forhandler av Røroshytta laftehytter. 

Vårt virkeområde er kommunene: Ringebu, Sør-Fron, Nord-Fron, Sel, Dovre, Lesja, Vågå, Lom og Skjåk. Firmaet har egne ansatte og staben teller i dag ca. 15 medarbeidere. Staben består av en god miks med ungt pågangsmot og erfarne medarbeidere, med god fagmessig innsikt og store krav til fagmessig utførelse. Vi har kontinuerlig tilgang på nye medarbeidere ved egen-rekruttering via lærlingordningen.  

Firmaet har Sentral godkjenning for: Nordbohus Innlandet AS 996 600 319

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18