Håkon Skaug blir intervjuet om LILLO av Nordbohus Innlandet

Damene på Tinder reagerer – nå vurderer Håkon Skaug å flytte inn i LILLO

Har du hørt de oppsiktsvekkende ryktene som svirrer rundt Håkon Skaug om dagen? Etter 50 år hjemme hos mor i Kraby, har Håkon endelig blitt overbevist om å flytte for seg selv! Nå har nemlig damene på Tinder begynt å reagere på at Håkon har samboer fra før.

Ut fra mor – inn i LILLO

Det kan se ut som vi i Nordbohus Innlandet har klart det utenkelige: å skape en bolig så genial at til og med Håkon Skaug fra Urbane Totninger vurderer å flytte hjemmefra, selv om han bare så vidt har passert 50!

 

Lillo er moderne, miljøvennlig og billig – akkurat som meg!

 

Håkon Skaug, Urbane Totninger

Les også: LILLO – en bolig så genial at du får det travelt med å flytte hjemmefra

 

Den perfekte boligen for en som Håkon

LILLO passer for de aller fleste – også for en ungkar som Håkon. I denne kompakte, men innholdsrike boligen får han akkurat det han har behov for – verken mer eller mindre. Det er til og med plass til mor på gjesterommet! Med en så energieffektiv bolig blir dessuten strømregningen litt hyggeligere – om det så stekes fyrstekake flere ganger i uken.

- Det er bare så genialt! LILLO har gjesterom, så mor kan komme på besøk så ofte hun vil, ler Håkon fornøyd.

 

Les også: LILLO – en kompakt bolig som holder utgiftene nede

 

LILLO blir det, men hvor?

Nå bygges LILLO flere steder i Innlandet, så her står Håkon fritt til å velge og vrake. Totningen kan fortelle at han ikke har bestemt seg for hvor i Innlandet han vil bo enda, men én ting er sikkert: han vil bo i LILLO.

 

Vi venter spent på å se hvor Håkon ender opp!