Håkon Skaug fra Urbane Totninger presenterer boligen LILLO

LILLO – en bolig så genial at du får det travelt med å flytte hjemmefra

Har du hørt det? I likhet med ganske så mange andre innlendinger, har selveste Håkon Skaug fra Urbane Totninger fått øynene opp for LILLO! Nå forteller han hvorfor han mener nettopp LILLO er boligkonseptet for framtiden.

Utviklet for helt normale folk

Høsten 2022 lanserte vi boligkonseptet LILLO som et svar på prisstigningene og uforutsigbarheten i dagens marked. Vi ville gjøre det mulig for alle å komme seg inn på boligmarkedet – selv helt normale folk som Håkon Skaug. LILLO er nemlig en kostnadseffektiv og innholdsrik bolig som skal gi flere muligheten til å bygge hus. Ganske genialt, synes vi!

 

L – lav pris

Hele poenget med LILLO er at den skal være kompakt, kostnadseffektiv og billig – både som investering og i bruk. Du trenger heller ikke betale noe innskudd når du signerer kontrakt på LILLO.

 

I - innholdsrik

Ikke glad i å vaske? Da vil du bli ekstra glad for å vite at LILLO er en svært kompakt og innholdsrik enebolig på rundt 50 kvadratmeter. Her får du akkurat det du trenger; verken mer eller mindre.

 

L - lokalt utviklet

Er du som Håkon Skaug, og elsker alt som er kortreist, vil LILLO være midt i blinken for deg. Dette boligkonseptet er utviklet av innlendinger for innledninger.

 

L – lav energibruk

Vi som bor her i Innlandet, vet at strømmen plutselig kan bli skrekkelig dyr. Da er det greit å bo i en bolig som bruker minst mulig energi.

Og du! – signerer du kontrakt på LILLO før 31.12.22, dekker vi inntil 4000 kWh av strømforbruket ditt i 2023!

 

O – optimal

Enkelt og greit: LILLO er en helt optimal bolig for de aller fleste. Den er stor nok for en familie, samtidig som den er liten nok for enslige eller par. Eller for de som trenger et gjesterom i tilfelle mora blir med på flyttelasset.

 

Les også: LILLO – en kompakt bolig som holder utgiftene nede

VR Visning

Skulle du helst ha flyttet i går?

LILLO er en kjappbygd sak. Det kommer godt med om du er i samme situasjon som Håkon, og har det litt travelt med å få flyttet.

Drømmer du om å kjøpe en splitter ny bolig, men har verken behov for eller mulighet til å kjøpe noe stort og dyrt? Nå er vi i gang med å bygge LILLO flere steder i Gudbrandsdalen:

Se alle våre boligprosjekter

 

Gjør som Håkon Skaug: sjekk ut LILLO!

 «Det er liksom framtiden.»

- Håkon Skaug, Urbane Totninger