Velkommen til Romerike

Bli kjent med Tor

Møt Tor Hestad, vår erfarne boligkonsulent på Romerike

Tor er en erfaren boligkonsulent bosatt på Kjeller

Tor er en omgjengelig og sporty kar med lang erfaring med salg av boliger. Når han ikke jobber er Tor glad i å holde seg i form. Både sykkel, fjellturer i inn- og utland i tillegg til besøk på hytta står høyt på prioriteringslista.

Arbeidserfaring:

Tor har gjennom de siste 30 årene arbeidet innenfor bygg- og eiendomsutvikling med ansvar for salg- av nye kataloghus og boligprosjekter i egenregi.

Gjennom sitt arbeid har jeg hatt gleden av å bistå mange mennesker inn i deres nye hjem, enten de har valg å bygge hus på egen tomt, eller valg å kjøpe en ferdig prosjektert bolig. I tillegg til salg- og markedsarbeid, har jeg arbeidet med å planlegge og utvikle boliger på ulike tomter med ansvar for planprosesser.

Tor står gjerne til tjeneste med å planlegge deres neste hjem, og ser frem til å bli bedre kjent med dere.

SalgssituasjonHva Tor gleder seg mest over ved jobben:
Tor bruker sin lange erfaring ved å delta i noen av de mest betydningsfulle prosessene et individ kan oppleve. Han samarbeider med et mangfold av mennesker, og har evnen til å omdanne ideer og drømmer til virkelig, håndfast realitet.

Kundeservice:
Tor legger vekt på viktigheten av å gi hver kunde høy grad av service. Han mener at nøkkelen til dette er å virkelig lytte til kundene, og forstå deres unike behov og ønsker. Kort sagt – Tor vil alltid det beste for deg som kunde.

Tor Hestad

 

Hva kjennetegner Tor?

 

- God oppfølging, hører på kundenes behov, løsningsorientert, vil det beste for kunden.

 

 

Sagt om kunder av Tor