Om oss

Praktfulls inngangsparti har direkte kontakt med hjertet i boligens lounge med varme fra både sollys og peisovnen. Praktfull byr på frihet i ulike soner etter behov, felleskap, natur, kontakt, kreativitet, lek og tid for seg selv.
Twist er en flott tomannsbolig, med carport. 4 soverom og BRA på 115,50 m2. Ved det overbygde inngangspartiet er det inngang til en praktisk sportsbod.

Nordbohus Romerike ble startet i 2019 og eies av Nordbohus Innlandet AS.

Vårt markedsområde er Romerike og den sørlige delen av Hadeland.

Vårt hovedfokus er å bygge eneboliger, rekkehus og å utvikle prosjekter.

Ønsker du å bygge bolig kan vi hjelpe deg. Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere. Kanskje er tomten allerede kjøpt og du har noen tanker om hvordan huset skal passe inn i omgivelsene.

Hos Nordbohus Romerike kan du velge mellom forskjellige hustyper, både eneboliger og tomannsboliger, som alle kan tilpasses tomt og individuelle ønsker. Ulike tomter krever ulike typer hus og det skal også tas hensyn til blant annet byggestilen i nabolaget, hvor mange som skal bo der og praktiske løsninger i forhold til snømåking og garasjeplassering. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen. 

Vi tilbyr mange ulike hustyper fra vårt innholdsrike boligkonsept. Disse kan også selvfølgelig tilpasses dine behov. I tillegg tilbyr vi arkitekttegnede hus. Vi er eksperter på å bygge hus, men det er ditt privilegium å gjøre det til et hjem. Les mer om våre hustyper og pris her.

Vi er stadig på utkikk etter attraktive tomteområder, så dersom du har et tomteområde som kan være av interesse, så er det bare å ta kontakt med oss

Nordbohus utvikler nye boligområder med både leiligheter, rekkehus og eneboliger.  Med god kunnskap om lokalområdet er det lettere å skape den gode kvaliteten. Eier du ett stort tomteområde du ønsker hjelp til å forvalte eller ønsker å å få bygget eneboliger, to- firemannsboliger eller blokk, kan vi følge opp hele prosessen. Nordbohus Romerike har dyktige samarbeidspartnere som gjør at vi kan være behjelpelige i hele byggeprosesen, fra søknader og tegninger til ferdig bygget prosjekt.

For oss er kundenes behov det aller viktigste. Vi tilpasser oss dine ønsker, enten det er en ny bolig fra Nordbohus eller en arkitekttegnet bolig.

Skulle du har spørsmål eller om noe er uklart er det bare å ta kontakt sier Camilla Solheim, daglig leder for Nordbohus Romerike.