Tømrere i stilas

Vi trenger flere tømrere!

Vi er i en meget fin utvikling med stadig økning i oppdragsmengde og ser etter dyktige tømrere som kan forsterke oss. Kanskje du er den vi ser etter?

Arbeidsoppgavene er hovedsakelig oppføring av nye boliger. Dine viktigste egenskaper er godt humør, yrkesstolthet og sans for kvalitet og godt håndverk. Ganske enkelt fordi det gir oss fornøyde kunder, og det er den beste reklamen vi kan få.

Kvalifikasjoner:

 • Faglig dyktig og stå-på-vilje
 • Punktlig
 • Kunne jobbe selvstendig så vel som i team
 • Du må være blid, engasjert og strukturert
 • Behersker norsk muntlig
 • Førerkort klasse B.
 • Stor fordel om du har fagbrev som tømrer og noen års erfaring

Vi tilbyr:

 • Fast ansettelse
 • Godt miljø på arbeidsplassen
 • Muligheter for faglig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Interessante og varierte arbeidsoppgaver
 • Ordnede forhold på byggeplass

Interessert?

For ytterligere spørsmål om stillingene, ta kontakt med daglig leder Per Torgeir Oshaug på tlf 901 30 585 eller e-post: per.torgeir.oshaug@osentreprenor.no

Søknadsfristen er snarest!

Søknad med CV sendes på e-post til: per.torgeir.oshaug@osentreprenor.no

Om oss

Os Entreprenør ble etablert i 2004 og er et solid, veletablert byggefirma med base i Os. Vi er en del av Nordbohuskjeden som er en av landets største boligbyggere. Vi bygger fortrinnsvis i Os i Østerdalen, Røros og Holtålen, men vi leverer ytterveggselementer dit det måtte ønskes - fra vår egen elementfabrikk.

Har du egen tomt kan du velge enebolig i vår flotte huskatalog, med individuelle tilpasningsmuligheter. I tillegg har vi flere ulike prosjekter i egenregi til salgs. Vi tar også mindre og større rehabiliteringsoppdrag. Vi fører også opp næringsbygg, landbruksbygg, offentlige bygg samt garasjer og hytter. Med andre ord vil du her kunne få en variert arbeidshverdag!

Vil du bli en del av vårt team?

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18