Boligen ligger til høyre i rekken.
Herlige vindusflater.
Ekstra stue i toppetasjen.
Flott kjøkken fra Sigdal.
Våkne til Lillehammers solstråler.
Plantegning underetasje.
Plantegning første og andre etasje.
Situasjonsplan.

Enebolig i rekke: Martin Seips veg 4C

Nøkkelinformasjon

Antall soverom
5
BRA
214 m²
P-rom
178 m²
Eierform
Selveier
Status
Solgt

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Peis/ildsted
  • Sentralt
  • Turterreng

Moderne og innholdsrik enebolig i rekke

Selve perlen i denne boligen må være den unike toppaltanen som virkelig gir en unik følelse! Her har du kort vei fra de to soverommene i øverste etasje, gjennom den ekstra stuen og ut til 27 m² med frisk luft og panorama. Det er nemlig mange muligheter for å nyte Lillehammers soloppgang fra boligen; i hovedetasjen har du en åpen stue-/kjøkkenløsning med store vindusflater. Dette gir både et fint lys inn, samtidig som det skaper et fint bilde å se på. Boligen har tre etasjer, fire soverom med mulighet for fem om behov, to bad samt WC rom med dusj i underetasjen.

Sentral beliggenhet

Her er det kort veg til det meste som Lillehammer har å tilby. Korte avstander betyr at det er gangavstand til skole, barnehage, butikker i sentrum med mer. Det finnes et mangfold av turmuligheter sommer som vinter rett utenfor døra.

Bare en kilometer unna boligene så finner man det kjente idrettsanlegget Stampesletta med fotballbaner og idrettshallene Håkonshall og Kristins hall. Her ligger også den populære Badedammen som er oppdemt av elven Mesna. Videre langs Mesna kan man følge stier og skiløyper opp mot Birkebeineren Skistadion. Her kan man oppleve Lillehammers rikholdige skiløypenett og turmuligheter året rundt – perfekt for store og små! 

Ta kontakt med vår Boligkonsulent, Inger Elise Sveen - 971 18 470 for mer informasjon. 

Inger Elise Sveen
Inger Elise Sveen
Boligkonsulent
97118470
Nordbohus Innlandet - Lillehammer
Telefon: 97118470
Adresse: Storgata 169, 2615 Lillehammer

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten