Kjedet enebolig

Martin Seips veg 2-4

Moderne eneboliger i flotte omgivelser, sentralt i Lillehammer
Se for dere å kunne nyte en fredfull og bekymringsfri hverdag? Dette kan bli deres virkelighet i 2024!

Velkommen til Martin Seips veg

Velkommen til Martin Seips veg: 5 moderne og arealeffektive boliger fordelt på 2 frittstående eneboliger, og 3 eneboliger i kjede. Nordbohus Innlandet avd. Lillehammer har gleden av å kunne presentere et spennende boligprosjekt, på en flott og solrik tomt i Lillehammer.

Dette er boliger med pen standard, innholdsrike planløsninger, og enkel tilgang til Lillehammers sentrumsfasiliteter. Her blir det også pene uteområder, som er godt egnet til både store og små. Dette er bare noe av det du kan få av kvaliteter i din nye bolig i Martin Seips veg!

Har du tenkt over fordelene ved å kjøpe ny bolig?

- Vi bygger boliger som holder varmen inne, og utgiftene nede.

- Du slipper hektiske budrunder som fordyrer boligdrømmen.

- Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

- Vedlikeholdsfri bolig i mange år – Alt er nytt! Og om det skulle bli noe så er dere sikret med en reklamasjonsrett i 5 år.

- Ikke minst – dere får ta del i prosessen, som gir dere tilgang til å kunne smykke opp boligen etter egne ønsker. Ta kontakt med oss for å få høre om muligheter her.

- Hvitevarer følger med.

Kjøp av en bolig i Martin Seips veg skal være forutsigbart.
Derfor er prisen fast fra kontrakt signeres. Ingen delbetaling underveis, og dere betaler ingenting før overtagelse!
For dette prosjektet er forventet innflytningsklart vår/sommer 2024. Du har med andre ord god tid til å forberede salg av boligen du skulle eie i dag. 

Nøkkelinformasjon

Priser
7 298 000 - 8 898 000
Antall rom
2-5
Areal
128-214 kvm BRA
Adresse
Martin Seips veg 2-4
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
5
Antall ledige
3

Ta kontakt for mer informasjon

Inger Elise Sveen
Inger Elise Sveen
Boligkonsulent
97118470
Meld interesse her
Åpen løsning mellom stue og kjøkken
Frittstående enebolig.
Enebolig i rekke.

Dokumenter

2 stk frittstående eneboliger - luftig med god takhøyde og åpen planløsning

I carporten kan du parkere bilen og gå tørrskodd til inngangsdøren, eller til sportsboden like ved som rommer hele 9 kvm. Der får du plass til både barnas sportsutstyr, og dine egne hageredskaper. Overfor carporten finner du en stor terrasse på 38 kvm som er et fint samlingspunkt både for familie, venner og gode naboer.

På innsiden har du en åpen stue-/kjøkken- løsning i andre etasje. Utformingen danner samtidig en naturlig sone for både stue og kjøkken. Boligen strekker seg over to etasjer og har tre soverom. Her kan du også tilpasse slik du selv vil, enten du trenger et ekstra hobbyrom, treningsrom eller en ekstra stue til barna.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker forslag til tilpassing! 

Åpen stue- kjøkkenløsning.
Flott kjøkken fra Sigdal.

3 stk eneboliger i kjede - panoramautsikt fra toppetasjen

Selve perlen i denne boligen må være den unike toppaltanen som virkelig gir en unik og luftig følelse! Her har du kort vei fra de to soverommene i øverste etasje, gjennom den ekstra stuen og ut til 27-29 kvm med frisk luft og utsikt. Det er nemlig mange muligheter for å nyte Lillehammers solgang fra boligen; i hovedetasjen har du en åpen stue-/kjøkkenløsning med store vindusflater. Dette gir både et fint lys inn, samtidig som det skaper et fint bilde å se på ut.

Bolig C har tre etasjer, fire soverom med mulighet for fem om ønskelig, to bad, samt WC-rom med dusj i underetasjen.

Bolig B har tre etasjer, tre soverom med mulighet for fire om ønskelig, to bad, samt WC-rom med dusj i underetasjen.

Bolig A går over to etasjer med to soverom med mulighet for tre om ønskelig, og to bad. 

Se mer i "Finn din bolig" øverst på siden.

Herlige vindusflater.
Våkne til Lillehammers solstråler.

Sentral beliggenhet

Her er det kort veg til det meste som Lillehammer har å tilby. Korte avstander betyr at det er gangavstand til skole, barnehage, butikker i sentrum med mer. Det finnes et mangfold av turmuligheter sommer som vinter, rett utenfor døra.

Bare en kilometer unna boligene så finner man det kjente idrettsanlegget Stampesletta med fotballbaner og idrettshallene Håkons hall og Kristins hall. Her ligger også den populære Badedammen som er oppdemt av Mesnaelva. Videre langs Mesna kan man følge stier og skiløyper opp mot Birkebeineren Skistadion. Her kan man oppleve Lillehammers rikholdige skiløypenett og turmuligheter året rundt – perfekt for hele familien! 

Ta kontakt med vår boligkonsulent Inger Elise Sveen - 971 18 470 for mer informasjon. 

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Velkommen til Martin Seips veg

Inger Elise Sveen
Inger Elise Sveen
Boligkonsulent
97118470
Nordbohus Innlandet - Lillehammer
Telefon
Adresse
Storgata 169, 2615 Lillehammer

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18