Byparken Follebu

Om oss

Nordbohus Innlandet - Avd. Lillehammer har mer enn 35 års erfaring med bygging og salg av boliger, tomannsboliger, leiligheter/leilighetskomplekser og garasjer.

Er du på utkikk etter ny bolig?

Nordbohus Innlandet - Lillehammer er en del av Nordbohus Innlandet som i tillegg til Lillehammer har kontorer på Gjøvik,  Ringsaker/ Hamar og Vinstra. 

Vi opererer i hele Mjøs-regionen, og tilbyr en sømløs prosess fra arkitekttegnet bolig til ferdig bygget ny bolig. For å lære mer om våre mest populære husmodeller, se her.

Vi har lang erfaring med oppføringer av eneboliger for de som har en tomt hvor de ønsker å bygge sin drømmebolig.

Nordbohus Innlandet Avd. Vinstra er også Saltdalshytta forhandler i kommunene Sør- og Nord-Fron, Vågå, Sel og Lom.

Fra 2022 er vi også blitt forhandler av Røroshytta laftehytter i hele Innlandet. 

I tillegg har flere av avdelingene lang erfaring med større feltutbygginger.

Nordbohus Innlandet er stadig på utkikk etter attraktive tomter. Vi har ca 80 medarbeidere fordelt på de ulike avdelingene. Våre dyktige tømrere og underleverandører er kvalitetssikret og ledes av erfarne byggeledere.

Ta kontakt med oss slik at våre dyktige medarbeidere kan hjelpe deg med å realisere din boligdrøm. 

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18