Solbakken - Fantastisk enebolig med alt på ett plan og 2 fløyer!

Nøkkelinformasjon

Pris
8 290 000
Antall soverom
4
BRA
247 m²
P-rom
198 m²
Eierform
Selveier
Energimerke
B
Status
Ledig

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/ildsted
  • Turterreng

Hustype Samspill

Dette huset er inspirert av publikumsfavoritten Lystig men også tidligere klassikere i Nordbohus som Oberon og Andromeda. Samspill er et moderne atriumshus med en samlende kjerne, og egne adskilte soveromsfløyer som er ideelt for både barn og voksne i familien. Fra garasjen er det en meget praktisk ekstra inngang som leder til bod/vaskerom og videre inn i husets kjøkken. En perfekt situasjon når du kommer hjem med mange handleposer i regnværet eller snøstormen. På godværsdager åpner du opp de praktiske foldedørene ved spiseplassen og utvider boligen mot terrassen og uterommet.  Vi har kalt det samspill, og vi tror du vil erfare årsakene til det når du bor der. 

Prisen inkluderer tomt.

Sjekk denne storslåtte varianten av hustypen Samspill som vi satte opp for kunde i 2022!

Utvendig kledning
Standardvalg, 1 strøk grunning + mellomstrøk

Kledning med mellomstrøk bør, for å få en ferdigbehandlet overflate, påføres minimum 1 strøk etter montering. Dette må gjøres for å dekke kappflater, spikerhull, eventuelle ujevnheter og riper påført under montering. Etterbehandlingen bør skje så snart som mulig og senest innen 2 år etter montering.

Terrassedekke
Standardvalg. CU-impregnert terrassedekke

Terrassebord CUIMP Terrassebordene leveres med avrundede kanter.  Impregneringen bidrar til at terrassebord får økt levetid. CUIMP er beregnet til bruk over bakkenivå. Et forholdsvis rimelig, men trygt og tradisjonelt valg.

Overflate gulv yttergang
Black Riven Slate fra Designflooring.

Høytrykksoverflaten er dobbelt så tykk som på vanlige laminatgulv, og ideell for alle hjem og områder med stor trafikk og høy slitasje.

Overflate gulv tørre rom
Standardvalg. 15 mm 1-stavs eikeparkett

1-stavs parkettgulv med mindre naturlige fargevariasjoner og små kvister. Gulvet er hvitlasert og med matt lakk. Et tidløst gulv for tørre rom som kan kombineres med gulvvarme

Overflate gulv baderom
Standardvalg. Keramiske fliser på gulv i våtrom

Overflate vegg baderom
Standardvalg. Baderomsplater

Fibo baderomspanel - Fortissimo kolleksjonen inneholder en mengde forskjellige dekorer og flisstørrelser. Fibo veggpanel kan trygt benyttes i våtrom som krever et produkt som er godkjent i.h.t. våtromsnormen og som monteres raskt og enkelt uten bruk av membran. Kontakt din forhandler for detaljer og ditt ønskede valg i sortimentet.

Overflate vegg tørre rom
Standardvalg. Sparklet og malt gipsplate

Sparklet og malt gips gir en flott og heldekkende hvit overflate som du vil sette pris på i mange år. Et eksklusivt og populært valg. Her kan du kobinere med ulike farger, og gjerne med tapeter også om du vil (mot tillegg).

Hoveddør
Standardvalg. Hoveddør fra Swedoor eller Bygg1.

Innerdør
Standardvalg. Slette innerdører fra Swedoor eller Bygg1.

Innerdørene er enkle/slette dører med malt overflate. En funksjonell dørløsning som dekker ditt grunnleggende behov og passer til innredningen i de fleste hjem.

Innredningspakke bolig
Nordbohus samarbeider med HTH og Sigdal, og sammen har vi laget innredningspakke for kjøkken, bad og garderobe. Det er ikke tegnet egne kjøkkentegninger til hvert hus, fordi vi vet at hver enkelt kunde ønsker å designe sitt optimale kjøkken sammen med våre leverandører. I innredningspakken til hvert hus er det forsøkt beregnet tilstrekkelig midler til kjøkken, bad og garderobe slik det fremstår på de fargelagte plantegningene på vår nettside. Besøk våre kjøkkensentre og design det kjøkken du ønsker i din nye bolig.

Ildsted
Standardvalg. Peisovn type Contura 510.

Contura 510 fra Varmefag er en klassisk peisovn med stort frontglass og en praktisk sokkel med dør. Denne peisovnen tar liten gulvplass og passer godt både i hjørnet, på rettvegg og fritt i rommet. Luftspyling av glassene og et lyst brennkammer gir et ekstra delikat flammebilde.

Himling hele boligen
Standardvalg. Sparklet og malt gips i himling

Sparklet og malt gips gir en flott og heldekkende hvit overflate som du vil sette pris på i mange år. Et eksklusivt og populært valg.

I møte med vår selger kan du i tillegg endre på selve huset, og gjøre det både større og mindre. I tillegg kan du få tilgang på langt flere valgmuligheter innen tilvalg.

Kjøp av ny bolig
Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

- Lav dokumentavgift. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruk bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.

- Ingen budrunder. Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper boligen til fastsatt pris.

- Ingen oppussing. Alt er NYTT! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

- Lave bokostnader. Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige bokostnader.

- 1 års befaring av boligen. 

- Fem års reklamasjonsrett. Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Bare nytt er nytt!

- Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.

Om Nordbohus

Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer, hytter og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Vår visjon er å være en ledende boligleverandør. 

Diverse

3D-illustrasjoner og bilder i prospektet er av illustrativ karakter, og inneholder innredninger og detaljer som ikke inngår i avtalen. Plantegninger og skisser er ikke i målestokk, og enkelte detaljer kan avvike noe fra endelige tegninger. 

Bilde av Tore Fløiten
Tore Fløiten
Selger
970 37 483
Nordbohus Kongsvinger AS
Telefon: 62 82 13 30
Adresse: Kongevegen 86, 2211 Kongsvinger

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten