Utsøkt bolig med moderne uttrykk

Berg Terrasse 1

Nøkkelinformasjon

Pris
10 998 000
Antall soverom
4
BRA
253 m²
P-rom
185 m²
Eierform
Selveier
Energimerke
B
Status
Ledig
Etasje
2.

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Gjesteparkering
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt

Gjør et godt svært kjøp på ny bolig klar for innflytting.

Ved rask overtagelse kan du nå sikre deg en svært god handel på denne innflyttingsklare boligen!

Ta kontakt med Anders for mer informasjon. 

Her får du to stuer, to bad - hvor ett er ekstra stort, eget vaskerom, 4 soverom og godt med lagringsplass i garderobeskap, To skyvedørgarderober innvendige og utvendige boder. Store vindusflater i oppholdsrommene gir luft, lys og en fantastisk romfølelse. 

Flotte uteplasser og hage innbyr til mange hyggelige og gode stunder for store og små. Boligen har romslig terrasse med utgang via stor skyvedør fra hovedstue. Terrassen har moderne glassrekkverk slik at den storslagne utsikten kan nytes til det fulle. I tillegg har boligen en overbygd og lun uteplass i underetasjen. Det følger med dobbel garasje med utvendig bod.

Et helt nytt hus gir godt inneklima, og ingen grunn til oppussing på mange år.

I Panoramavegen har du de beste vilkår for et behagelig hverdagsliv.

Boligen er innflyttingsklar. Prisen forutsetter rask overtagelse. 

Skap din drømmebolig

Overgangen til ny bolig gir forventninger. I denne boligen er det derfor lagt vekt på at dere skal trives, og at det er her dere får den gode følelsen. En bolig med svært høy standard. 

Boligen leveres med flislagte bad, det ene med badekar. Malte vegger og himlinger i delikate farger som gjør det enkelt å møblere. De store vinduene i første etasje leveres med utvendige screens. 

Kjøkken- og baderomsinnredning er levert fra Sigdal, innredningen og hvitevarer er av høy kvalitet - og selvsagt tilpasset akkurat denne boligen. Det er listfri løsning mellom vegg og tak i stue/kjøkken, samt 1-stavs eikeparkett i stue/kjøkken, soverom og ganger. Med store vindusflater er boligen både innbydende, lys og trivelig.

Boligen leveres med dobbel garasje med elektrisk portåpner. 

NB! Bildene som er vist i annonsen er tatt i denne boligen. 

Anders Prøven
Anders Prøven
Boligrådgiver
974 68 599
Nordbohus Gjøvik
Telefon: 61 13 92 50
Adresse: Østre Totenveg 109 B

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten