Om Gjøvik

På Gjøvik der har vi det bra...

På Gjøvik der har vi det bra.
Der væks det blommer i gaten, det er det vi vil ha.
En hovedstad ved Mjøsa for flatbygding og døl,
Ja hvis du tviler kæn du reise hit sjøl.
På Gjøvik der har vi det bæst.
Der er det hælja midt i vikun, hår dag er det fæst.
En småby i Opplænd med utsikt over fjor'n,
Den fineste plassen på jor'n.

Beskrivelsen av Gjøvik i sangen til Vazelina Bilopphøggers definerer på mange måter det beste Gjøvik har å by på.

Her er det kort vei til det beste, alle kjenner alle, skoler/ barnehager, fine turområder og et velutviklet tilbud av fritidstilbud for barn og unge.

I tillegg er Gjøvik kjent langt ut over kommunegrensen for byens og distriktets rikholdige musikk og kulturtilbud. Spesielt kan nevnes Urbane Totninger og Sommerslagere som hvert år samler tusenvis av entusiastiske publikummere fra nær og fjern. 

Attraktiv beliggenhet

I ett av Gjøviks flotteste områder bygger vi nå utsøkte eneboliger med storslagen utsikt. Området er behagelig tilbaketrukket fra bykjernen i rolige omgivelser med lite biltrafikk. 

Folkestien fra Øverby eller Eiketunet Friluftsmuseum er et fint utgangspunkt for en tur til Knapphaugen med rasteplass, bålplasser og plankelavvo, og fortsetter du videre til Bergstoppen blir du belønnet med flott utsikt over Gjøvik og Mjøsa.

Eiktunet Friluftsmuseum er et av Gjøviks mest populære turmål, her kan du gå på oppdagelsesferd mellom husmannsstuer, småtjern og setervoller. Du kan også besøke Eiketunet kafé, eller prøve fiskelykken i en av dammene. På Øverby finner du også Gjøvik frisbeegolfanlegg, en gøy aktivitet for hele familien og det er gratis å bruke anlegget. Gjøvik Klatrepark ligger like ved, med zip-line og klatreløyper for alle komfortsoner.

Gjøvik - en moderne småby

Gjøvik er i stadig utvikling og er ledende innen industri, handel og tjenesteyting i Innlandet, samt et senter for høyere utdanning. Kommunen har et rikt frilufts- og kulturtilbud hvorav musikklivet, skiløypenettet og den vakre naturen langs Mjøsa kan fremheves.

Kommunen står for et godt offentlig tjenestetilbud med spesielt fokus på tilbud til barn og unge. På Gjøvik finner du barnehager som skaper gode barndomsminner og en grunnskole som er fremst i landet når det gjelder utvikling og pedagogisk innhold. Dugnadsånd, engasjement og gjestfrihet preger befolkning og hverdagsliv.

Avstander

  • 100 m til bussholdeplass
  • 700 m til Eiketunet
  • 900 m til Øverby
  • 1,5 km til barnehage
  • 1,8 km til barneskole
  • 1,3 km til dagligvarebutikk
  • 1,8 km til idrettshall
  • 2,5 km til Gjøvik sentrum
  • 96 km til Gardermoen
  • 120 km til Oslo
Anders Prøven
Anders Prøven
Boligrådgiver
974 68 599
E-post:

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18