ATLAS - FLOTT ENEBOLIG PÅ KONGSVINGERS NYE SOLSIDE!

Nøkkelinformasjon

Pris
7 300 000
Antall soverom
4
BRA
159 m²
P-rom
116 m²
Eierform
Selveier
Energimerke
B
Status
Ledig

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt

Med Atlas har du full oversikt over dine muligheter.

Atlas er et eksepsjonelt hjem som er skapt for de helt ordinære øyeblikkene i livet. Dette velutstyrte huset har et unikt og iøynefallende eksteriør, samt en rekke praktiske funksjoner som gjør det til en drømmebolig. Med høye tak og ekstra takhøyde i den åpne andre etasjen, opplever du en følelse av luftighet som gir hjemmet en helt spesiell atmosfære. De store vinduene, fra gulv til tak, flommer interiøret med fantastisk naturlig lys.

Atlas har åpne og gode planløsninger, inkluderer en egen sportsbod og en carport med en overbygd inngang som fører rett inn i boligen. I tillegg har du flotte uteplasser både foran og bak huset, som gir deg muligheten til å nyte både morgen- og ettermiddagssolen. Dette gjør Atlas til et svært funksjonelt og praktisk hjem med gode energiløsninger som er skapt for moderne livsstil.

Du har også muligheten til å tilpasse Atlas etter dine egne ønsker og behov, eller velge vår standardversjon. 

Bilde av Tore Fløiten
Tore Fløiten
Selger
970 37 483
Nordbohus Kongsvinger AS
Telefon: 62 82 13 30
Adresse: Kongevegen 86, 2211 Kongsvinger

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten