Lynnebakka 25 E

Nøkkelinformasjon

Pris
5 498 000
Antall soverom
3
BRA
136 m²
P-rom
127 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Etasje
2.

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/ildsted
  • Turterreng
  • Utsikt

Velkommen til Lynnebakka 25

I Lynnebakka vil du finne flotte tomannsboliger med alt du trenger i hverdagen. Disse enhetene kommer med moderne løsninger som legger til rette for at både små og store skal trives i sitt nye hjem.

Boligene er luftige, lyse og utnytter hver eneste kvadratmeter maksimalt. Her er det mulig å samle hele familien til hyggelige stunder i fellesarealene, eller trekke seg tilbake til eget soverom om det er behov for ro i en travel hverdag. Beliggenheten gir disse tomannsboligene flotte utsiktsforhold som vil glede alle og enhver på fine solskinndager.

 

Du vil flytte inn i et nøkkelferdig hjem over to plan med god standard.

Med to etasjer er det god boltreplass for hele familien. Boligen inneholder tre soverom, stor takterrasse, carport og sportsbod. det lune og overbygde inngangspartiet ligger praktisk plassert sammen med carporten, slik at du bare kan parkere bilen og gå rett inn. Du kan i tillegg gå tørrskodd ut i sportsboden.

 

God boltreplass

I underetasjen finner du 2 soverom, i tillegg til gang, bad og bod. 1. etasje har en lys og åpen stue- kjøkkenløsning med utgang til en flott og stor takterrasse. Etasjen har også et romslig soverom med god plass til garderobe. Fra kjøkkenet har du også utgang til boligens hageside. Uteplassen er ofte boligens ekstra rom på sommerhalvåret. Skap liv og stemning til uteplassen ved å plante grønne og fargerike planter i krukker og kar. Her kan du bare nyte tilværelsen, solen og utsikten.

 

I Lynnebakka får du ikke bare en bolig. Her er lekeplass for de minste barna og store uteområder rundt boligene. Barna kan boltre seg fritt i naturen og leke i trygge og spennende omgivelser.

 

Innhold

- Underetasje: 2 soverom, bad, gang, garderoberom, carport, bod og sportsbod

- 1. etasje: Stue, kjøkken, 1 soverom, gang og WC

- Terrasse

 

- BRA underetasje: 43,2

- P-rom underetasje: 9,8 kvm

- BRA 1. etasje: 55,4 kvm

- BRA totalt: 136,4 kvm

- P-rom totalt: 126,6 kvm

 

Kortfattet leveransebeskrivelse

Boligen leveres med meget god kvalitet og innvendig standard, blant annet

- Alle gulv i tørre rom leveres med laminatgulv longplank, eik

- Varmekabler på bad, vaskerom og entre/gang

- Moderne kjøkken fra Sigdal

- Baderomsinnredning fra Sigdal

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

- Veranda med utgang fra stue eller hovedsoverom

- Svingtrapp med lakkerte eiketrinn

- Parkering i integrert carport under terrasse

Anders
Anders Prøven
Boligkonsulent
974 68 599
Nordbohus Innlandet - Gjøvik
Telefon: 61 13 92 50
Adresse: Østre Totenveg 109B

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten