Lynnebakka_Gran

Velkommen til Lynnebakka 25 i Gran på Hadeland

Nå har du en sjelden mulighet til å skaffe deg en halvpart av en ny tomannsbolig med spenstig fasade attraktivt beliggende i et fantastisk nærområde!

Til sammen skal det oppføres 3 tomannsboliger i Lynnebakka. Med til sammen 6 boenheter. 3 av disse er solgt. 

Tomannsboligene ligger åpent til med en flott utsikt mot Hadelandsområdene i et veletablert og svært populært boligstrøk.

Eiendommen ligger i gangavstand til Gran sentrum som blir betegnet som det ledende handelssenter på Hadeland. I tillegg til ca. 90 butikker, finner du vinmonopol, apotekutsalg, post i butikk, banker, jernbanestasjon, helsesenter, ny videregående skole (høsten 2012), nytt treningssenter m.m. Gran kommune har et levende og variert kulturliv og utallige tilbud om fritidsaktiviteter. Idrettsparken er et nytt og flott idrettsanlegg, med kunstgressbaner, fotball-binge, tennisbaner og sandvolleybane.
Du har gangavstand til Trintom barneskole som for øvrig var ny i 2012, og Gran ungdomsskole.

Du har kort vei til flotte bademuligheter ved Jarenvannet, og Sagvollen på Øståsen. Kjører du 10 minutter i bil kommer du til den populære plassen badeplassen Ulsnestangen med stupebrygge og sandstrender.

I umiddelbar nærhet til Ulsnestangen finner du båthavnen i Røykenvik. Dette er et idyllisk og flott område med 150 båtplasser samt stor parkeringsplass og gjestebrygge.

Et steinkast fra båthavnen finner du også Cafè Oscar II og Lokstallen Røykenvik som på sommerhalvåret byr på småretter og forfriskende drikkevarer. Her er det musikalsk underholdning og dette er absolutt stedet for en avslappet sommerkveld ved fjorden.

På Øståsen ligger det et flott løypenett med preparerte løyper og 5 km unna kan du stå på ski ved Lygna Skisenter, med konkurranse- og lysløyper.

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra 5.498.000
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
3
Antall ledige
2

Ta kontakt for mer informasjon

Anders
Anders Prøven
Boligkonsulent
974 68 599
Meld interesse her

Moderne tomannsboliger med praktiske løsninger

I Lynnebakka vil du finne flotte tomannsboliger med alt du trenger i hverdagen. Disse enhetene kommer med moderne løsninger som legger til rette for at både små og store skal trives i sitt nye hjem. Boligene er luftige, lyse og utnytter hver eneste kvadratmeter maksimalt. Her er det mulig å samle hele familien til hyggelige stunder i fellesarealene, eller trekke seg tilbake til eget soverom om det er behov for ro i en travel hverdag. Beliggenheten gir disse tomannsboligene flotte utsiktsforhold som vil glede alle og enhver på fine solskinndager.

Les mer om de to boligtypene under "Finn din bolig" for mer informasjon.

Et familievennlig hjem

I Lynnebakka får du ikke bare en bolig. Her er både lekeplass for de minste barna og store uteområder rundt boligene. Barna kan boltre seg fritt i naturen og leke i trygge og spennende omgivelser.

Det er mange grunner til å kjøpe ny bolig

– Våre kunder gleder seg over å få noe som er helt nytt der de selv kan være med å bestemme gulv, fliser, kjøkken, farger etc.. Tryggheten med å vite at alt er i orden og at de slipper kostnader med dyre utbedringer og høye strømregninger betyr også mye, sier Anders Prøven, boligkonsulent ved Nordbohus.

Å kjøpe ny bolig har enormt mange fordeler. Man kan skape nye tradisjoner i et hjem som ingen andre har bodd i før deg – det er noe spesielt ved det. I tillegg kan du skreddersy ditt nye drømmehjem. Det er også en del økonomiske og tekniske fordeler ved å kjøpe ny bolig.

Noen eksempler på dette er:

1. Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

2. Du slipper hektiske budrunder
Når du kjøper ny bolig til fastsatt pris, slipper du unna budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du vet hva boligen er verdt, og slipper hektiske budrunder.

3. Vedlikeholdsfritt i mange år
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Husk også på at en eldre bolig ikke vil ha de samme kvaliteter som en ny, selv om overflater pusses opp.

4. God teknisk standard
Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Våre nye boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.

5. Lavere strømutgifter og bokostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette innebærer at nye energieffektive boliger gir vesentlig lavere kostnader til oppvarming, sammenlignet med eldre boliger. Med økende strømpriser er det også her mange tusen å spare og viktig å ta med seg når du vurderer å kjøpe ny bolig.

6. Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova. Ett år etter overtakelsen tilbys en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden.
 

Anders
Anders Prøven
Boligkonsulent
974 68 599
Nordbohus Innlandet - Gjøvik
Telefon
Adresse
Østre Totenveg 109B

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18