Nordbohus Innlandet er Saltdalshytta-forhandler

Vi styrker vår posisjon i hyttemarkedet

Vi i Nordbohus Innlandet opplever en stadig økende etterspørsel for hytter i vårt område. Vi ønsker derfor å styrke vår posisjon på hyttemarkedet, slik at vi kan hjelpe enda flere kunder med å bygge fritidsbolig.

«Vi ønsker å bli en betydelig aktør på fritidsboliger i tillegg til boliger, og

Saltdalshytta er en sterk merkevare som også er eid av Mestergruppen og som ønsker å utvide sitt forhandlernett. Vi liker det vi har sett av Saltdalshytta,

verdiene og måten de tenker på.»

- Tor-Atle Fuglerud, administrerende direktør i Nordbohus Innlandet og styreleder i Saltdalshytta Innlandet AS.

 

Kraft i det lokale

I Nordbohus Innlandet har vi alltid hatt stor tro på kraften i det lokale. Det er en trygghet og en stolthet i den lokale tilhørigheten. Dette er en viktig grunn til at vi valgte å bli forhandler av nettopp Saltdalshytta.

Å bruke en lokal forhandler vil også ha store fordeler for deg som kunde. Vi kjenner området bedre enn de fleste, og vet hvilke muligheter og begrensninger som finnes her.

«Vi valgte Saltdalshytta fordi vi er opptatt av lokal tilhørighet og lokale produkter.»

- Tor-Atle Fuglerud, administrerende direktør i Nordbohus Innlandet og styreleder i Røroshytta Innlandet AS.

Stue Solheim 110

 

 

Hyttetomter i attraktive områder

På sikt vil Saltdalshytta Innlandet opparbeide seg en tomtebank med hyttetomter, hvor planen er å bygge ferdighytter for salg. Vi vil også bygge hytter etter oppdrag fra kunder på deres egne tomter eller på tomter hvor vi har opsjoner. Markedsområdet vil være store deler av Innlandet fylke, med de store fritidsdestinasjonene Trysil, Sjusjøen, Nordseter, Hafjell, Skeikampen, Musdalseter, Kvitfjell, Gålå, Rondane, Synnfjellet.

Visningshytta til Saltdalshytta på Norsk Hyttesenter ved Lillestrøm vil være et godt hjelpemiddel for kundene som ønsker å få inspirasjon eller et klarere inntrykk av hvordan deres hytte vil se ut.

 

Solheim 110

Alle gode ting er (av) tre

Saltdalshytta legger vekt på fornuftig bruk av ressurser i hytteproduksjonen, og har i alle år bygget hytter etter en grunnleggende tanke om at alle gode ting er (av) tre. 

 

Går du med planer om å bygge hytte?

Vi hjelper deg gjerne i gang! Kontakt oss for å avtale tid for en trivelig og uforpliktende hytteprat. Sammen kartlegger vi behov og muligheter, og finner de beste løsningene.

 

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18