Lokal forankring i snart 40 år

Nordbohus Innlandet har vært en del av Nordbohus siden kjedens oppstart for snart 40 år siden, og dekker hele Mjøsregionen med sine lokale avdelinger i Gjøvik, Ringsaker/Hamar, Lillehammer og Vinstra. Med tung forankring i lokalmiljøet, og en solid faglig erfaring i byggfaget, leverer Nordbohus Innlandet boliger som varer i generasjoner.

Helt fra starten har filosofien vært å ha egne ansatte, lokale tømrere. Vi mener at dette er viktig, både for å sikre tett og god dialog med kunder underveis og ved behov, i etterkant av byggeprosessen. Nordbohus Innlandet er også opptatt av sitt samfunnsansvar som en lokal arbeidsgiver som ønsker å gi noe tilbake i form av trygge og gode arbeidsplasser. 

Svein Riste er Salgs- markedssjef for Nordbohus Innlandet. Sammen med Innlandets fire avdelinger jobber ca 70 ansatte daglig med å realisere boligdrømmene i lokalområdet.

– Alle våre avdelinger har egne lokale tømrere. Det er viktig for oss å kunne tilby lokale arbeidsplasser, og en tydelig lokal forankring betyr mye. Det at tømrerne våre både jobber og bor lokalt i området der kunden ønsker å bygge, betyr at vi er lommekjent i ditt nærområde, og sikrer både kvalitet og en yrkesstolthet blant våre ansatte, forklarer Svein.

Bilde av salgs- og markedssjef i Nordbohus Innlandet
Salgs- og markedssjef Svein Riste

Hos Nordbohus Innlandet har de spesialisert seg på større boligprosjekter som skaper forutsigbarhet og fremdrift for boligutviklingen til Nordbohus Innlandet.

– Når vi sier at vi satser på større byggeprosjekter, handler dette om å gi muligheten til å bygge flere enheter samtidig. Vi utvikler ved hjelp av vår egen prosjektavdeling boligfelt som gir en effektiv og trygg byggeprosess for kjøper. Kunden får en raskere overtakelse med gjennomarbeidede, gode løsninger. For når man bygger stort, bygger man også rasjonelt. Det blir effektivt for kunden, og betyr konkurransedyktige prosjekter med god kvalitet, forteller Svein.  

 

I tillegg til deres spisskompetanse på utbygging av større boligprosjekter, tilbyr også Nordbohus Innlandet alt fra kataloghus fra Nordbohus til arkitekttegnede boliger, samt hytter levert av Saltdalshytta.

– Vi har over 30 hustyper i vår huskatalog som kan skreddersys til dine behov. Om du ikke skulle finne den perfekte boligen i katalogen, har vi i Nordbohus også dyktige arkitekter som hjelper deg å tegne din helt egen bolig. Hvis du velger oss som utbygger, kan du være sikker på at du får en trygg byggeprosess hele veien. Vi har lang erfaring i bransjen, og lange tradisjoner med fokus på kvalitet og byggsikring.

Hos oss får du muligheten til å velge blant et stort antall bolig, - og hyttetyper som kan justeres etter dine behov. Det å velge en lokalt forankret aktør med lang fartstid i bransjen er en styrke og en trygghet vi er stolte av å kunne tilby kunden, avslutter Svein.   

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18