LILLO Eksteriør

LILLO – boliger for en ny tid

Høsten 2022 besluttet strategimøte og styret i Nordbohus Innlandet å utvikle en helt ny boligtype. Kravene i bestillingen var blant annet at den skulle være tilgjengelig, den skulle ha alle funksjoner på ett plan, den skulle være en fullverdig bolig. Økonomisk effektivitet var også sentralt, da boligen skulle være kostnadseffektiv når det kom til oppvarming. Sist, men ikke minst, skulle den nye boligtypen være økonomisk oppnåelig for mange.

Informasjon til tomteeiere/ Offentlige instanser/ andre profesjonelle aktører

Lær mer om LILLO

LILLO er utviklet av Nordbohus Innlandet og leveres av oss i Innlandet fylke samt i nedslagsfeltet til Nordbohus Romerike. 

LILLO bygges delvis ved vår elementfabrikk. Byggetiden er derfor effektiv. Tid fra bestilling til overtagelse avtales i dialog med kunde/ oppdragsgiver

For mer informasjon om LILLO - ta kontakt med Nordbohus Innlandet v/ Adm. Dir. Tor-Atle Fuglerud

LILLO leveres som eneboliger, tomannsboliger og flermannsboliger basert på samme modell. Huset har opprinnelig pulttak, men kan også leveres med saltak. 

 

Fasade på boligen LILLO

Denne boligen bidrar til å gjøre det mulig for flere å realisere boligdrømmen.

Boligen bygger på konseptet «simple living», som går ut på å ikke ha mer plass enn det du bruker, men likevel ha nok plass til det du trenger.

Boligen utnytter sitt bruksareal på i underkant av 50 m2 svært godt. Med to soverom, bad med plass for vaskemaskin, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt utvendig bod og biloppstillingsplass, har du akkurat det du trenger for å bo komfortabelt.

 

Stue

LILLO har mange smarte løsninger som gjør den til en fullverdig bolig, til tross for størrelsen. Dette er huset for deg som vil bo nytt, moderne og kostnadseffektivt, uten unødvendig plass.

 

Rimelige boliger - både å kjøpe, vedlikholde og varme opp

 

Hensikten med LILLO var å skape en kostnadseffektiv bolig som innehar flere gode kvaliteter enn man forventer av en slik modell. Den ser bra ut, og inneholder alle grunnleggende funksjoner, selv om det er en rimelig bolig.

 

Stian Olafsen, leder for prosjektutvikling i Nordbohus Innlandet

Hva gjør denne boligen så bra?

Holder utgiftene nede

Selve hensikten, og det aller beste med LILLO, er at den er rimelig. I tillegg ser den bra ut! Boligen leveres som standard med en luft-til-luft-varmepumpe, som holder oppvarmingsutgiftene nede. I likhet med alle våre nye boliger, selges LILLO boliger med energikarakter B. Dette gjør at boligen kvalifiserer for et grønt boliglån med lavere rente. Bra for miljøet og bra for lommeboka.

Størrelsen til en leilighet; egenskapene til en enebolig

I LILLO får du et lekkert lite hus med størrelsen til en leilighet og kvalitetene til en enebolig. I motsetning til en leilighet i et tradisjonelt leilighetsbygg, slipper du å tenke på naboer over eller under deg. Velger du en frittstående variant av Lillo, slipper du å ha noen vegg i vegg, også. Dette gir deg dessuten muligheten til å utvide boligen senere. I tillegg får du større og bedre utearealer enn en tradisjonell leilighet ville gitt deg.

Les også: Fordelene med å kjøpe ny bolig.

Lyst og moderne

Rause vindusflater og en god planløsning gjør Lillo til en lys og åpen bolig. Utvendig skaper det skrå taket og den liggende bordkledningen et røft, moderne og organisk uttrykk som passer inn i de fleste miljøer og nabolag.

Bilde av stuen og kjøkkenet på boligen LILLO

Hvem passer LILLO for?

LILLO passer for de aller fleste. Den passer for de som er ute etter en ny, moderne, arealeffektiv og funksjonell bolig som holder utgiftene nede til et minimum. Den passer for eldre som ønsker å nedskalere fra en stor, vedlikeholdskrevende bolig, til noe enklere. Den passer også som kommunale boliger for bosetting av for eksempel flyktninger eller andre som kvalifiserer til kommunale boliger.  

 

Kostnads- og arealeffektiviteten til LILLO gjør at den egner seg spesielt godt for førstegangskjøpere, men også for andre som ikke har mulighet til, eller ønske om å kjøpe en stor og dyr bolig. Det er mange som ikke har behov for mer areal, men som trenger en praktisk bolig på ett plan.

 

Tor-Atle Fuglerud, Adm. Dir. Nordbohus Innlandet AS

Baderom

 

En bolig med lokale røtter

Konseptet LILLO har fått navnet sitt dels fordi Lillo er et lite sted på Østre Toten. For å gjøre det enklere å huske hva konseptet er, så har vi laget dette huskeordet for LILLO;

L-av pris

I-nnholdsrik

L-okalt utviklet

L-avenergi

O-ptimal

Planløsning LILLO

I mer enn 35 år har vi i Nordbohus Innlandet bygget boliger for folk i alle livsfaser. Som en lokal aktør og arbeidsgiver til over 50 egne tømrere og totalt over 70 ansatte, er vi opptatt av å tilpasse oss og forsyne markedet med gode, tidsriktige boliger. LILLO er utviklet av leder for prosjektutvikling, Stian Olafsen, i Nordbohus Innlandet AS. 

Ønsker du å vite mer om LILLO?

Ta kontakt med din lokale Nordbohus Innlandet avdeling for mer informasjon. Klikk på avdelingen under:
Kjøp av bolig