Moderne bolig med spotter i taket og flott fjellutsikt

Fordelene med å kjøpe ny bolig

Å kjøpe bolig er for mange av oss den største investeringen vi gjør i løpet av livet. Det er naturligvis veldig spennende, men kan også oppleves litt skummelt. I en uforutsigbar verden med store svingninger i priser og renter, ønsker vi i Nordbohus Innlandet å bidra til å skape trygghet og en mer forutsigbar hverdag for våre kunder.

 

Vi bygger for at både boligen, planeten og økonomien skal vare

I Nordbohus Innlandet tar vi vårt miljøansvar på alvor. Vi har et stort fokus på å bygge energieffektive boliger med løsninger som gagner både miljøet og lommeboka. Dette innebærer blant annet følgende:

 

Alle våre nye boliger leveres med energikarakter B

Dette gjør at boligene kvalifiserer for grønne boliglån, som gir lavere rente og månedlige besparelser.

 

Vi bygger boliger som holder varmen inne og utgiftene nede

Jo bedre isolert en bolig er, jo mindre varme slippes ut gjennom vegger og vinduer. Vi bygger boliger etter den byggtekniske forskriften TEK 17. Dagens krav til isolasjon og tetthet i nye hus er så strenge at det gir svært høye strømbesparelser sammenlignet med gamle hus.

 

Les også: Mer miljøvennlige byggeplasser i Nordbohus

 

Moderne stue med sofagruppe og fyr i peisen
Med en lun peis i stua kan du holde strømutgiftene til et minimum, som i en av våre nye boliger på Ottestad.

 

En ny bolig gir en mer forutsigbar hverdag

Er du på utkikk etter bolig i dagens marked, kan det være ekstra lurt å velge en nyere bolig. Når prisene på hverdagslige nødvendigheter som mat, drivstoff og strøm stiger, vil det være en stor trygghet å vite at boligen i seg selv ikke vil gjøre vondt verre.

 

 

I en mer uforutsigbar verden, med dyrere, strøm, mat og drivstoff, og hvor prisene endrer seg raskere enn før, er vi opptatt av å hjelpe kundene våre til å få bedre kontroll på kostnadene sine. Vi vil bidra til å skape trygghet, forutsigbarhet og en bedre hverdag for våre kunder.

 

Svein Riste, salgs- og markedssjef i Nordbohus Innlandet

 

Mor og sønn koser på kjøkkenet
Senk skuldrene og gi rom for mer kos og mindre bekymring i en av våre nyere boliger.

 

Les også: 7 tips for en lavere strømregning

 

Andre fordeler med å kjøpe ny bolig

 

1. Lav dokumentavgift

Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen, som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

 

2. Du slipper hektiske budrunder

Når du kjøper ny bolig til fastsatt pris, slipper du unna budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du vet hva boligen er verdt, og slipper hektiske budrunder.

 

3. Vedlikeholdsfritt i mange år

Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Husk også på at en eldre bolig ikke vil ha de samme kvaliteter som en ny, selv om overflater pusses opp.

 

4. God teknisk standard

Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Våre nye boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.

 

5. Fem års reklamasjonsrett

Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova. Ett år etter overtakelsen tilbys en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden.

 

6. Betaling først ved overtagelse ved kjøp av ny bolig i ett av våre prosjekter

Ved kjøp av bolig i ett av våre prosjekter, så betaler du ingen ting før overtagelse. Det betyr at du har slipper eventuell prisøkning i perioden fra kontraktssignering og fram til innflytting.

 

Lys og moderne stue med flott utsikt over Mjøsa
Få større økonomisk trygghet ved å bo i en nyere bolig, som denne unike boligen i Smørvika.

 

Er du på utkikk etter ny bolig?

Ta gjerne en titt på våre nyeste boligprosjekter. Ikke vær redd for å ta kontakt med en av våre boligrådgivere om du lurer på noe. Vi forstår veldig godt at du vil vite så mye som mulig om din potensielt nye bolig. Vi i Nordbohus Innlandet er her for å trygge deg hele veien.

 

Kontakt oss for en trivelig boligprat

 

Skrevet av Hedda Ingeborgvik, Bennett Reklamebyrå

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18