Området

Beliggenhet

Fra tomten er det ca 7-8 minutters kjøring til nærmeste dagligvarebutikk og 10 minutter til Heiane handelssentrum på Stord med alt du trenger. Røyksundkanalen med flotte bademuligheter både inne og ute ligger ca 5 minutters kjøring fra tomten. Det er ca 1 times kjøring til Haugesund.  og ca. 5 min. kjøring til sentrum i Mosterhamn.

Bømlo er kjent for sine fiskerike sund, og her finner du mange fine fiskeplasser både i sjø og i ferskvann. Nærområdet byr på vakkert turterreng med mange oppmerkede turstier. Nyt utsikten fra toppen av Bømlos høyeste fjell, Siggjo (474 moh) som ligger like ved.

Bømlo er rik på historie. Besøk blant annet Norges eldste kirke, gamle fiskevær og andre attraksjoner. Nærmeste større tettsteder er Svortland og Leirvik, begge ca. 20 min med bil.

Her kan du leve det gode liv ved sjøen og tomtene ligger i kort avstand fra sjøen.

Det vil bli mulighet for å kjøpe båtplass.

E-post:

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18