Anbefalte hyttemodeller

Tomtene har byggeklausul, som betyr at Idealhus bygger boligen din. I bildegalleriet ser du eksempler på fritidsboliger som vil passe fint inn på tomtene.

Om boligene vi presenterer her ikke er helt det du er på utkikk etter kan vi tegne og bygge en bolig etter dine ønsker og behov. Vi vil gi deg kyndig veiledning gjennom hele prosessen.

Vi stiller mer enn gjerne opp for å avklare eventuelle spørsmål du måtte ha i forhold til et tomtekjøp i Håvik.

Bris - spennende planløsning
Corner - hytte med egenart
Uno - lyse og luftige oppholdsrom
Yatzy - store vindusflater

Bris

Bris har en spennende planløsning med to halve plan - hvor stue og hovedsoverom er senket i forhold til resten av hytta. Kjøkkenet er stort og luftig med overlys fra takvinduer og egen inngang. Her er det god plass til spisebordet og åpen løsning ned til stua. Stua har store vindusflater som inviterer omgivelsene inn, og gir godt med lys og en god romfølelse. Det er direkte utgang til romslig og delvis overbygd terrasse gjennom skyvedører. Inngangspartiet er overbygd med tilgang til stor utebod. Den romslige gangen har godt med garderobeplass, og i tillegg er det plass til store garderober både i soveromsgang og på hovedsoverom. I soveromsgangen kan garderobeplassen eventuelt brukes som arbeidsplass. Bris har skrå himling som gir ekstra takhøyde i alle rom.

Bruksareal: 106,5 inkl utvendig bod
P-Rom: 101,1
Bebygd areal (BYA):
131,2
Største bredde: 8,8
Største lengde: 16,0
Antall soverom: 3

Corner

Corner er ei hytte med egenart og spennende løsninger. Det store oppholdsrommet har åpen himling og vinduer fra gulv til tak – her kan du nyte utsikten både fra sofakroken og under måltidene! Det er egen utgang til terreng fra kjøkkenet, og utgang til delvis overbygd terrasse fra stua. Hyttas inngangsparti er inntrukket og gir ly for vær og vind. I gangen er det god plass til garderobe. Corner har en egen soveromsfløy med tre soverom og stort bad med mulighet for tilhørende badstue. Her ligger også det separate vaskerommet, med tekniske installasjoner praktisk skjult bak en skyvedørsfront. Med enkle grep kan inngangspartiet legges til hyttas front.

Bruksareal: 105,4
P-Rom: 105,4
Bebygd areal (BYA):135,2
Største bredde: 11,1
Største lengde: 18,1
Antall soverom: 3

Uno

Uno har lyse og luftige oppholdsrom med åpen himling og store vindusflater som slipper lyset inn. Fra stua er det utgang til terrasse, hvor det er lagt til rette for transparent tak. Uno har egen soveromsavdeling med tre soverom og bad. Det er stor garderobeplass i begge gangene og på
hovedsoverom, samt lagringsplass i innvendig bod. Inngangspartiet er overbygd og hyttas form gir flere lune uteplasser.Bruksareal: 89,1
P-Rom: 86,4
Bebygd areal (BYA): 108,8
Største bredde: 9,4
Største lengde: 13,6
Antall soverom: 3

Yatzy

Yatzy har store vindusflater som gir deg lyse og luftige oppholdsrom med den helt spesielle romfølelsen. Her kommer naturen inn til deg! Hyttas form sørger for et skjermet inngangsparti med overbygg, og en lun uteplass med utgang gjennom skyvedører fra hagestua. Fra hemsen er det åpent ned til hagestua, og takvinduene gir ekstra lys både oppe og nede. Kjøkken og stue har åpen løsning og ekstra takhøyde. Yatzy har en egen soveromsavdeling med to soverom, bad og bod. I tillegg er det et soverom oppe på hemsen.

Bruksareal 1.etasje: 65,9
Bruksareal hems: 15,4
Bruksareal totalt: 81,3
P-Rom: 78,0
Bebygd areal (BYA): 80,0
Største bredde: 7,0
Største lengde: 11,8
Antall soverom: 2 +hems

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

  • Ingen budrunder
  • Ingen oppussing
  • Lave bokostnader. Eneregieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming.
  • Vi tilpasser boligen etter dine ønsker og behov
  • 5 års reklamasjonsrett
  • Bare nytt er nytt!
  • 1 års befaring av boligen
E-post:

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18