Sandbergsvingen 15 - Innflyttingsklar

Nøkkelinformasjon

Pris
5 356 000
Antall soverom
3
BRA
142 m²
P-rom
98 m²
Balkong
38 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/ildsted
  • Turterreng
  • Utsikt

Ta kontakt for et svært godt tilbud på denne boligen - (forutsetter rask overtagelse)

Stor og moderne enebolig med solrik terrasse og carport. Flytt rett inn!

Med to etasjer er det god boltreplass for hele familien. Boligen inneholder blant annet tre soverom, stor takterrasse, carport og sportsbod. Det lune og overbygde inngangspartiet ligger praktisk plassert sammen med carporten, slik at du bare kan parkere bilen og gå rett inn.

Du kan i tillegg gå tørrskodd ut i sportsboden som ligger på hele 9 kvm. I underetasjen finner du 2 soverom, hvor hovedsoverommet har walk-in- closet i den største av boligene, i tillegg til gang, bad og bod.

1. etasje har en lys og åpen stue- kjøkkenløsning med utgang til en flott og stor takterrasse med gode solforhold. Etasjen har også et romslig soverom med god plass til garderobe. Fra kjøkkenet har du også utgang til boligens hageside. Uteplassen er ofte boligens ekstra rom på sommerhalvåret. Skap liv og stemning til uteplassen ved å plante grønne og fargerike planter i krukker og kar. Her kan du bare nyte tilværelsen, solen og utsikten!

I Sandbergsvingen får du ikke bare en bolig. Her er både lekeplass for de minste barna og store uteområder rundt boligene. Barna kan boltre seg fritt i naturen og leke i trygge og spennende omgivelser.

Nysgjerrig på boligen? Avtal visning!

Vi er fleksible og tilpasningsdyktige når det kommer til ønsker om privatvisning på boligen. Ta kontakt med Anders Prøven, boligkonsulent hos oss i Nordbohus Innlandet Gjøvik, på 974 68 599 eller anders.proven@nordbohus.no for mer informasjon og eventuelt planlegging av tid for visning.

Beliggenhet

Sandberg ligger sentralt plassert i Hunndalen, knappe 10 min unna Gjøvik sentrum. 

Det er kort veg til barnehage og skole. Blomhaug Barneskole og Vardal Ungdomsskole nås langs trafikksikker gang og sykkelveg ca 2 km. unna. 

Anders
Anders Prøven
Boligselger
974 68 599
Nordbohus Gjøvik v/ Anders Prøven
Telefon: 974 68 599
Adresse: Østre Totenveg 109b, 2803 Gjøvik

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten