Vestvendte boliger med flotte solforhold
Moderne eneboliger i rekke med stor, solrik terrasse. Boligen er på 142 kvm og 124 kvm.
Illustrasjon. Boligen har flotte uteområder på baksiden. Her kan du nyte tilværelsen!
Illustrasjon. Likt kjøkken i begge boliger. Kjøkkeninnredningen er fra Sigdal.
Illustrasjon fra stue i bolig på 124 kvm. Store vindusflater og utgang til terrasse på hele 38 kvm.
Illustrasjon fra soverom i enebolig i rekke. Farge på vegg er til inspirasjon.
Illustrasjon av bad i enebolig i rekke. Moderne, flislagt og med innredning fra Sigdal.
Illustrasjon fra stue i enebolig i rekke 142 kvm. Farge på vegg er til inspirasjon.
Illustrasjon fra eneboliger med stor terrasse og carport. Her kan du nyte solen og utsikten fra morgen til kveld.
Illustrasjon fra stue i enebolig. Boligen har en flott stue med store vindusflater. Farge på vegg er til inspirasjon.
Illustrasjon fra kjøkken i enebolig. Moderne kjøkken med innredning fra Sigdal.
Dronebildet viser eneboligene i rekke som er ferdige og de som nettopp er startet på. I tillegg ser vi to av de solgte eneboligtomtene og området som skal bebygges med tomannsboliger og rekkehus.
Situasjonskart over boligene. Granheimvegen, enebolig i rekke nr 1, 3, 5, 7, 9, 11 og 13. Sandbergsvingen, enebolig i rekke nr 1, 3, , 7, 9, 11, 13 og 15. Eneboligtomter Sandbergsvingen nr 12, 19, 21 og 23. Sandbergbakken nr 1, 3, 5, 14 og 16.

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra kr 3.998.000
Antall rom
3-4
Areal
124 - 142 kvm
Adresse
Sandbergsvingen/Sandbergbakken
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
9
Antall ledige
4
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Sandberg - attraktivt og naturskjønt boligområde

Her skal vi bygge eneboliger i rekke, eneboliger på frittstående eneboligtomter, tomannsboliger og flermannsboliger i et fantastisk familievennlig område. Sandberg ligger i et attraktivt og naturskjønt område i Øverbymarka, med kort vei til Gjøvik sentrum.

Her bor du med Gjøvikmarka helt inntil, og i gangavstand til dagligvarebutikk, skole, barnehage, idrettsanlegg og bussforbindelser.

Folkestien fra Øverby eller Eiketunet Friluftsmuseum er et fint utgangspunkt for en tur til Knapphaugen med rasteplass, bålplasser og plankelavvo, og fortsetter du videre til Bergstoppen blir du belønnet med flott utsikt over Gjøvik og Mjøsa.

Eiktunet Friluftsmuseum er et av Gjøviks mest populære turmål, her kan du gå på oppdagelsesferd mellom husmannsstuer, småtjern og setervoller. Du kan også besøke Eiketunet kafé, eller prøve fiskelykken i en av dammene. På Øverby finner du også Gjøvik frisbeegolfanlegg, en gøy aktivitet for hele familien og det er gratis å bruke anlegget.

Gjøvik Klatrepark ligger like ved, med zipline og klatreløyper for alle komfortsoner.

Er du en ivrig skiløper, finnes det opplyste skiløyper på Øverby skistadion.

Velkommen til Sandberg, en perfekt bolig for den moderne familien!

Derfor bør du kjøpe ny bolig

  
– Våre kunder gleder seg over å få noe som er helt nytt der de selv kan være med å bestemme gulv, fliser, kjøkken, farger etc.. Tryggheten med å vite at alt er i orden og at de slipper kostnader med dyre utbedringer og høye strømregninger betyr også mye, sier Anders Prøven, boligkonsulent ved Nordbohus.

Å kjøpe ny bolig har enormt mange fordeler. Man kan skape nye tradisjoner i et hjem som ingen andre har bodd i før deg – det er noe spesielt ved det. I tillegg kan du skreddersy ditt nye drømmehjem. Det er også en del økonomiske og tekniske fordeler ved å kjøpe ny bolig.

Noen eksempler på dette er:

1. Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

2. Du slipper hektiske budrunder
Når du kjøper ny bolig til fastsatt pris, slipper du unna budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du vet hva boligen er verdt, og slipper hektiske budrunder.

3. Vedlikeholdsfritt i mange år
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Husk også på at en eldre bolig ikke vil ha de samme kvaliteter som en ny, selv om overflater pusses opp.

4. God teknisk standard
Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Våre nye boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.

5. Lavere strømutgifter og bokostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette innebærer at nye energieffektive boliger gir vesentlig lavere kostnader til oppvarming, sammenlignet med eldre boliger. Med økende strømpriser er det også her mange tusen å spare og viktig å ta med seg når du vurderer å kjøpe ny bolig.

6. Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova. Ett år etter overtakelsen tilbys en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden.
 

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Anders Prøven
Anders Prøven
Boligselger
Tlf
974 68 599
Nordbohus Gjøvik v/ Anders Prøven
Telefon
E-post
anders.proven@nordbohus.no
Adresse
Østre Totenveg 109b, 2803 Gjøvik