Sandberg

Sandberg/Øverbymarka

Sandberg - Boliger for salg med mulighet for rask overtagelse

Her er det bygget og bygges det eneboliger i kjede, eneboliger på frittstående eneboligtomter, tomannsboliger og flermannsboliger i et fantastisk familievennlig område. Sandberg ligger i et attraktivt og naturskjønt område i Øverbymarka, med kort vei til Gjøvik sentrum.

Her bor du med Gjøvikmarka helt inntil, og i gangavstand til dagligvarebutikk, Blomhaug barneskole, Vardal Ungdomsskole, barnehage, idrettsanlegg og bussforbindelser.

Folkestien fra Øverby eller Eiketunet Friluftsmuseum er et fint utgangspunkt for en tur til Knapphaugen med rasteplass, bålplasser og plankelavvo, og fortsetter du videre til Bergstoppen blir du belønnet med flott utsikt over Gjøvik og Mjøsa.

Eiktunet Friluftsmuseum er et av Gjøviks mest populære turmål, her kan du gå på oppdagelsesferd mellom husmannsstuer, småtjern og setervoller. Du kan også besøke Eiketunet kafé, eller prøve fiskelykken i en av dammene. På Øverby finner du også Gjøvik frisbeegolfanlegg, en gøy aktivitet for hele familien og det er gratis å bruke anlegget.

Gjøvik Klatrepark ligger like ved, med zipline og klatreløyper for alle komfortsoner.

Er du en ivrig skiløper, finnes det opplyste skiløyper på Øverby skistadion.

Velkommen til Sandberg, en perfekt bolig for den moderne familien!

Boliger og tomter for salg

Boliger til salgs:

Tomter til salgs:

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra kr 5.349.342
Antall rom
4
Areal
142 kvm
Adresse
Sandbergsvingen
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
9
Antall ledige
4

Ta kontakt for mer informasjon

Anders
Anders Prøven
Boligselger
974 68 599
Meld interesse her

Derfor bør du kjøpe ny bolig

  Les mer om hvorfor det å kjøpe ny bolig er gunstig her.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Anders
Anders Prøven
Boligselger
974 68 599
Nordbohus Gjøvik v/ Anders Prøven
Telefon
Adresse
Østre Totenveg 109b, 2803 Gjøvik

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18