Moderne eneboliger i rekke

God boltreplass
Med to etasjer er det god boltreplass for hele familien. Du kan velge mellom to ulike størrelser på boligene, felles for boligene er at de inneholder tre soverom, stor takterrasse, carport og sportsbod.
Det lune og overbygde inngangspartiet ligger praktisk plassert sammen med carporten, slik at du bare kan parkere bilen og gå rett inn. Du kan i tillegg gå tørrskodd ut i sportsboden.
I underetasjen finner du 2 soverom, hvor hovedsoverommet har walk-in- closet i den største av boligene, i tillegg til gang, bad og bod. 1. etasje har en lys og åpen stue- kjøkkenløsning med utgangtil en flott og stor takterrasse. Etasjen har også et romslig soverom med god plass til garderobe.

Fra kjøkkenet har du også utgang til boligens hageside. Uteplassen er ofte boligens ekstra rom på sommerhalvåret. Skap liv og stemning til uteplassen ved å plante grønne og fargerike
planter i krukker og kar. Her kan du bare nyte tilværelsen, solen og utsikten!

I Sandbergsvingen får du ikke bare en bolig. Her er både lekeplass for de minste barna og store uteområder rundt boligene. Barna kan boltre seg fritt i naturen og leke i trygge og spennende omgivelser. Studer planløsningene og finn boligen som passer best for dere.

Innhold bolig 124 kvm
Underetasje
2 soverom, bad, gang, bod. Carport og sportsbod.
1. etasje
Stue, kjøkken, 1 soverom. Terrasse.
BRA underetasje: 37,4 kvm
P-rom underetasje: 5,4 kvm
BRA 1. etasje: 46,1 kvm
Terrasse: 37,8 kvm
BRA carport/utvendig bod: 30,8 kvm
Åpent overbygd areal: 4,1 kvm
BRA totalt: 123,8 kvm

Innhold bolig 142 kvm
Underetasje
2 soverom, walk-in-closet, bad, gang, bod. Carport og sportsbod.
1. etasje
Stue, kjøkken, 1 soverom. Terrasse
BRA underetasje: 42,3 kvm
P-rom underetasje : 9,6 kvm
BRA 1. etasje: 55,4 kvm
Terrasse: 38 kvm
BRA carport/utvendig bod: 30,8 kvm
Åpent overbygd areal: 4,1 kvm
BRA totalt: 142,2 kvm

Finn ut mer om boligene og hvem som er ledige her.

Enebolig med stor terrasse og carport

Moderne enebolig i rekke med tre soverom, to bad og to stuer. I første etasje har du et stort og lyst kjøkken med god plass til spisebord, et praktisk kott og utgang til hagen. Den trivelige stuen ligger på motsatt side av gangen og har utgang til terreng. I den romslige gangen er det god plass til garderobe. Det lune og overbygde inngangspartiet ligger praktisk plassert sammen med carporten, slik at du bare kan parkere bilen og gå rett inn. Du kan i tillegg gå tørrskodd ut i sportsboden. Boligen har bad i begge etasjer. I andre etasje har du i tillegg tre soverom, en bod og en ekstra stue med utgang til den store terrassen med moderne og delikat glassrekkverk. I forbindelse med terrassen har du også en stor og praktisk utvendig bod.

Innhold
1. etasje: Stue, kjøkken, bad/vaskerom, gang, kott. Carport med sportsbod.
2. etasje: Stue, 3 soverom, bad, gang, bod.
Terrasse med stor utvendig bod.
Plan 1. etasje Plan 2. etasje
BRA 1. etasje: 66,9 kvm
BRA 2. etasje: 66,9 kvm
BRA carport/sportsbod: 31,9 kvm
BRA totalt: 177,0 kvm
P-rom: 128,9 kvm

9 byggeklare eneboligtomter

Sandberg har du nå en rekke valgmuligheter.

Uansett hva du velger, så blir du en del av et nytt og innholdsrikt boligområde.

Hele Sandberg har en fantastisk beliggenhet hvor nærhet til idrettsanlegg og friområder er sentralt.

Alt dette kan du nå bli en del av. Tomtene har byggeklausul, som betyr at Nordbohus Innlandet - Gjøvik bygger boligen din. Du kan fritt velge bolig fra vårt store eneboligkonsept, eller vi kan tegne en bolig etter dine ønsker og behov.

Vi vil gi deg kyndig veiledning gjennom hele prosessen. Vi stiller mer enn gjerne opp for å avklare eventuelle spørsmål du måtte ha i forhold til et tomtekjøp i Sandbergsvingen/Sandbergbakken.

Eneboligtomtene er merket nr 1, 3, 5, 12, 14, 16,19, 21 og 29 i situasjonsplanen. Les mer om eneboligtomtene her. 

Anders
Anders Prøven
Boligselger
974 68 599
E-post:

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18