Våre leverandører

Vi samarbeider med kvalitetsleverandører for å sikre best mulig resultat for våre kunder.

 

xlbygg

Velkommen til norges råeste byggevarehandel. 

https://www.skibygg.no/

 

NorDan-logo.jpg

NorDan har markedets største produktprogram innen lavenergi og passiv standard. Dette gir deg høyere bokomfort, lavere energiregning og ikke minst bidrar du til en positiv klimaeffekt.   

https://www.nordan.no/

 

Trapperingen.jpg

 

Dere får trappen fra en av landets ledende trappeleverandører. Trapperingen leverer trappeløsninger av beste design- og handverksmessige kvalitet. Vi mener at trappen er boligens viktigste møbel, som skal kle huset og gi interiøret særpreg. Derfor lar vi oss gjerne utfordre på spesialtilpassede løsninger.  

http://www.trapperingen.no 

 

flexit_poslogo_cmyk.jpg

 

Flexit er en ledende norsk leverandør av ren og frisk luft løsninger for et sunt innemiljø til boliger. Med balansert ventilasjon med varmegjenvinning sikrer du et sunt innemiljø samtidig som varmen i boligen gjenvinnes opp til 85%. Med sentralstøvsuger fra Flexit blir renholdet enkelt og det farlige finstøvet fjernes. 

https://www.flexit.no

 

swedoor.jpg

JELD-WEN Norge AS har et av markedets bredeste sortiment av dørløsninger under merkenavnet Swedoor, og tilbyr alle typer tredører i ulike konstruksjoner, klassifiseringer og utforming til de fleste anvendelsesområder. Dørene har stor betydning for boligens interiør og eksteriør, og skal følge deg i mange år fremover. Med Swedoor dører får du høy kvalitet uansett hvilken modell du velger. Samtlige ytterdører er godkjent av norsk dør og vinduskontroll, NDVK. 

https://www.swedoor.no

 

Monier.jpg

MONIER er Norges ledende leverandør av komplette takløsninger i tegl og betong. Vi fører kjente merkevarer som,- Zanda, KDN, Hollander, Nortegl, Dantegl, H-pannen,

http://www.zanda.no/

 

velux_logo.jpg

Takvinduer tilfører rommet lys, ventilasjon, utsikt og økt takhøyde. Et takvindu gir mer enn dobbelt så mye lys som et fasadevindu av samme størrelse. VELUX leverer takvinduer for alle behov, enkeltstående og i kombinasjon, samt spesialtilpasset solskjerming.

https://www.velux.no/

 

kahrs_logo.jpg

Gulvet er et av de viktigste elementene når du vil lage en bestemt stil i hjemmet ditt. Et parkettgulv er både vakkert og behagelig å gå på. Utseendet, følelsen, fargen og vedlikeholdet du foretrekker, bør være hovedpoengene for vurdering av ditt valg av gulv. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av parkettgulv - alle vakre på sin egen måte - for å tilfredsstille enhver smak og stil. Det er også forskjellige behov i ulike deler av hjemmet ditt for å vurdere.

https://www.kahrs.com/nb-no/

 

Bergersen-Flis.jpg

http://www.bergersenflis.no/

 

sigdal-1.jpg

Arbeidsevnen, innsatsviljen og den gode teften for trender og behov i det norske kjøkkenmarkedet, var viktige faktorer for Sigdals suksess. Egenskapene har gjennom årene gått i arv til en profesjonell og hurtig voksende organisasjon, som i dag er et av landets mest kjente kjøkkenmerker. Sigdals sterke markedsposisjon er et resultat av bevisst satsing på teknologi, design og håndverk i over 60 år.

https://www.sigdal.com/

 

Mobalpa_kj%C3%B8kken%20og%20bad_st%C3%A5ende_stor.jpg

 

Mobalpa er perfekt for deg som ønsker et moderne kvalitetskjøkken med mulighet for fleksible løsninger og personlig preg. 
Mobalpa som kjøkkenmerke er et meget bevisst valg fra Ski Bygg, de gjenspeiler viktige verdier som helhet, som kvalitet, leveringssikkerhet, og design.

https://www.mobalpa.no

 

norema-1-e1479740969451-1030x446.jpg

Helt siden starten i 1946 har vi vært i fremste rekke når det gjelder produktutvikling og innovasjon. I mer enn 60 år har vi utviklet oss i takt med kunden for å lykkes i et marked der kravene til kvalitet er høye og tilbudene er mange.

https://www.norema.no/

HTH

 

HTH har produsert danske kvalitetskjøkken i mer enn 50 år. Vi har et stort utvalg som gir uttallige muligheter i alle prisklasser. Opplev alle inspirerende kjøkkeninnredninger som vi har utstilt i din HTH-butikk, og få eksperthjelp til å finne kjøkkenkjærlighet som holder.

https://www.hth.no/

 

Drømmekjøkkenet

Drømmekjøkkenet er en del av Ballingsløv AB, og er på mange måter historien om nordiske kjøkken og hjem. Drømmekjøkkenet har produsert kjøkken, baderom og garderobe i 90 år. Med våre løsninger får man foruten høy kvalitet og gode løsninger, også en følelse av velbehag. Denne følelsen har preget Drømmekjøkkenet i mange år, og har sakte men sikkert blitt vårt fremste kundeløfte, Hverdagsglede. Vi tilbyr et stort og variert sortiment av svenskproduserte møbler til hele hjemmet, men selvsagt med et ekstra fokus på kjøkken og baderom.

https://www.drommekjokkenet.no/

 

JKE

Vi skaper kjøkken i den nordiske designtradisjonen. Flotte, stilrene kjøkken som man lever i, og der man samles rundt de gode måltidene. Vi har alltid dyrket det nære, det nordiske, bygget videre på det beste og forent det med nye impulser utenfra. Vi kaller det Nordic Kitchen Design. Og det er et løfte om gode materialer, høy kvalitet og design som passer til avslappede nordiske liv

https://jke-design.com/no

 

svenneby.jpg

Svenneby Sag og Høvleri as er tett knyttet til gården Svenneby som har vært i familiens eie siden 1884. Her har det vært drevet aktivt jord – og skogbruk i alle år, med foredling på egen sag og siden 1981 i eget høvleri og med tilhørende virksomhet.

http://www.svenneby.no

 

gapo.jpg

GAPO har produsert garasjeporter i over 30 år. Det hele startet i 1983 med produksjon av leddporter i furu og redwood. Nå er vi en av de største produsentene i Norge av stålporter, designporter og industriporter. Gjennom over 30 år har vi opparbeidet oss høy kompetanse om leverandører og kvaliteter.

https://www.gapo.no

 

glava.jpg

 

Det settes hele tiden nye tekniske krav til byggverk. GLAVA® prøver hele tiden å være i forkant av norske standarder, anvisninger og forskrifter. På den måten kan vi være med på å sette nye krav for hele bransjen.

https://www.glava.no