Follo Bygg & Eiendom

Om oss

Follo Bygg og Eiendom AS har vært en kvalitetsleverandør av boliger siden 1998 og er et av de største tømrerbedriftene i Follo med 33 ansatte. 

For oss er kundenes behov det aller viktigste. Vi tilpasser oss dine ønsker, enten det er en ny bolig fra Nordbohus, en arkitekttegnet bolig, eller rehabilitering av din eksisterende bolig.

I tillegg til nybygg, utfører våre håndverkere alt fra større tilbygg, bytting av dører, vinduer, gulv og kledning. Koordinering av andre fagområder som rørlegger, flislegger og elektriker, skjer gjennom våre ansatte byggeledere.

Å bygge eller restaurere hus, kan være en omstendelig prosess. Som kunde hos oss kan man velge i et bredt spekter av boliger. Vi gjennomfører søkeprosessen mot kommunen og er en samarbeidspartner når du velger materialer og løsninger. Det er viktig for oss at kundene opplever økonomisk trygghet og at valgene og sluttsummen er i tråd med dine forventninger. Våre boliger er priset og levert nøkkelferdig med den standard du ønsker. Våre faste lokale underleverandører sikrer en høy kvalitet i din bolig. Klikk her for å se våre samarbeidspartnere

Våre ansatte tømrere og byggeledere har stor yrkesstolthet og kompetanse. Dette sørger for høy kvalitet i prosjektene og bygg som varer. Gjennom vår erfaring og byggesystemer, sikrer vi en forutsigbar byggeprosess for deg som kunde.

Undersøkelser utført av Nordbohuskjeden, viser at vi som husbygger, leverer over kundens forventninger, gang på gang - Dette er vi stolte av!

Follo Bygg og eiendom

Mestermerke%20korrekt%20logo%20mars%20'10.jpg    Godkjent%20for%20ansvarsrett.jpg