Stutarhaugen 39

Nøkkelinformasjon

Boligtype:
Tomt
Pris:
850 000
Areal:
1672 m²
Adresse:
Stutarhaugen 39

Fasiliteter ved tomten

  • Barnevennlig
  • Bilvei frem
  • Utsikt
  • Vei, vann og kloakk

Velkommen til Bringsfjellet Panorama

Store utsiktstomter med svært gode solforhold for salg. 

Alle tomtene på feltet opparbeides med vei, 2 biloppstillingsplasser, elektro, vann og kloakk inn til tomtegrensa. 

Hyttene bebygges med hytter fra de kjente hytteleverandørene Saltdalshytta og Røroshytta. Disse settes opp av lokale tømrere i regi av Nordbohus Innlandets avdeling på Vinstra.

Her kan familien samles til gode stunder og opplevelser sommer som vinter. Med et flott turterreng rett utenfor hyttedøra kan små og store trives. 

Kortreiste turopplevelser kan kombineres med besøk i et av Norges mest kjente lokalmatområder, med kanskje Brimi fjellstue som en av de mest kjente en liten kjøretur unna.

For de som liker de lengere og tøffere turene, ligger både Jotunheimen, Rondane og Dovrefjell i tilgjengelig nærhet for dagsturer rett fra hytta.   

Området ligger midt mellom Heidal og Lalm i Vågå kommune. 

 

Kontakt v/ kjøp av tomt: Per A. Mæhlum – 416 45 515 eller Gunn Toril Jotun EM1 – 991 02 500

Nordbohus Innlandet Avd. Vinstra
Telefon: 61 29 21 70
Adresse: Nedregata 1, Sødorptunet, 2640 Vinstra

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18