Kim Erik

Bli kjent med Kim Erik

Møt Kim Erik Moen, vår erfarne boligkonsulent på Vinstra

Kim Erik er en erfaren boligkonsulent, opprinnelig fra Fåvang, men bosatt på Vinstra

Kim Erik er en omgjengelig og sporty kar med lang erfaring med salg av boliger. Når han ikke jobber er Kim Erik glad i å holde seg i form og å være ute året rundt. Spesielt laksefiske er en av Kim Eriks store lidenskaper. 


Arbeidserfaring:

Kim Erik har bakgrunn fra Forsvaret, men etter noen år i grønt flyttet han etter hvert sammen med familien tilbake til Gudbrandsalen og Vinstra.  Kim Erik jobbet en periode i Sportsbransjen før han begynte i Nordbohus Vinstra for 7 år siden. De siste årene har Kim Erik arbeidet med salg av bolig og fritidsboliger.

Gjennom sitt arbeid har han hatt gleden av å bistå mange mennesker inn i deres nye hjem og hytter, enten de har valgt å bygge hus på egen tomt, eller valg å kjøpe en ferdig prosjektert bolig. I tillegg jobber Kim Erik med salg- og markedsarbeid.

Kim Erik står gjerne til tjeneste med å planlegge deres neste hjem, og ser frem til å bli bedre kjent med dere. Trenger du bistand til å finne din neste bolig, enten som selvbygger med egen tomt, eller i ett av våre prosjekter så kan Kim Erik bistå. Med sin lange erfaring har han kunnskap om hva folk som er på utkikk etter ny bolig eller hytte i vårt nedslagsfelt er på utkikk etter. 

SalgssituasjonHva Kim Erik gleder seg mest over ved jobben:
Kim Erik bruker sin erfaring ved å delta i noen av de mest betydningsfulle prosessene mennesker kan oppleve. Han samarbeider med et mangfold av mennesker, og har evnen til å omdanne ideer og drømmer til virkelig, håndfast realitet.


Kundeservice:
Kim Erik legger vekt på viktigheten av å gi hver kunde høy grad av service. Han mener at nøkkelen til dette er å virkelig lytte til kundene, og forstå deres unike behov og ønsker. Kort sagt – Kim Erik vil alltid det beste for deg som kunde.

Kim Erik

 

Hva kjennetegner Kim Erik?

 

- God oppfølging, hører på kundenes behov, løsningsorientert, vil det beste for kunden.

 

 

Sagt om kunder av Kim Erik