4-mannsbolig - leilighet 2A

Nøkkelinformasjon

Pris
2 850 000
Antall soverom
2
BRA
79 m²
P-rom
70 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Etasje
1.

Flott leilighet i 4-mannsbolig

Svært lettstelt og praktisk leilighet med alt på ett plan. Leiligheten har en stor gang med god plass til garderobe. Åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse/platting, alt ettersom du bor i første eller andre etasje. Både bad og soverom er av god størrelse og man har også tilgjengelig lagringsplass i sportsboder. Samtlige leiligheter har parkeringsplass og mulighet for carport.

Innhold

To soverom, stue/kjøkken, bad, gang, sportsbod, teknisk rom og terrasse/balkong.

Boligselger Morten Motrøen
Morten N. Motrøen
Telefon: 413 36 809
Adresse: Parkveien 24, 2500 Tynset

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten