Leiligheter i boligprosjekt på Tynset

Fedraheimveien - Tynset

Fedraheimveien – et godt sted å bo for store og små

Vi har nå for salg 10 leiligheter i 4-mannsbolig og 6-mannsbolig sentralt i Tynset - kun 5 minutters gangavstand til sentrum. I Tynset sentrum ligger matbutikker, kafé, frisør, legesenter og apotek mm. Boligene ligger rett ved Nord-Østerdalen videregående skole, Tynset sykehus, idrettshaller og treningssenter. Barnehage og barneskole ligger 400 meter fra området. Et perfekt sted å vokse opp!

Om området

Eiendommen ligger i et trafikkstille og meget barnevennlig område. Gang og sykkelvei like ved boligene. Området ligger landlig til, men samtidig midt i sentrum. Nærområdet rundt Tynset byr på mange muligheter for store og små. Ønsker du å gå turer eller lufte hunden er alt like i nærheten. Det er faktisk bare 100 meter til flotte ski- og turløyper sommer som vinter.

Det er god plass mellom boligene og romslige uteområder. Sydvendt og svært gode solforhold med flott utsikt mot Tronfjell og Haverslia. Boligene ligger rett ved Nord-Østerdalen videregående skole, Tynset sykehus, idrettshaller og treningssenter. Barnehage og barneskole ligger 400 meter fra området. Et perfekt sted å vokse opp!

Om boligene og muligheter for tilpasning

Overgang til ny bolig gir forventninger. I leilighetene er det derfor lagt vekt på at du skal trives, og at det er her du får den gode følelsen. Du vil få en bolig med god standard. Har dere likevel lyst å gjøre den enda er unik, finnes det flere muligheter for valg av materialer og innredninger etter eget ønske. Jo tidligere dere kommer inn i prosjektet, desto enklere er det å få gjort egne valg og skape sin drømmebolig. Uansett vil dere få en god standard i leveransen. Leilighetene leveres med baderomsplater og våtromsbelegg på bad og malte vegger og himlinger. Kjøkkeninnredning leveres fra Huseby, innredningen eksempelvis Agave i valgfri farge. - og selvsagt tilpasset akkurat denne boligen. Med store vindusflater er boligen både innbydende, lys og trivelig. Her er alt dere trenger. En bolig dere kan være stolte over. En leilighet dere skal kose dere i.

Stue med direkte adkomst til balkong.
Stort hovedsoverom med bad like ved.
Moderne bad med downlights.
Moderne kjøkken fra norske Huseby.
Planløsning leiligheter i 1. etasje.
Planløsning leiligheter i 2. etasje.

Nøkkelinformasjon

Priser
2 850 000,-
Antall rom
2
Areal
79
Adresse
Fedraheimveien 12
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
10
Antall ledige
4

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Boligselger Morten Motrøen
Morten N. Motrøen
Telefon
Adresse
Parkveien 24, 2500 Tynset

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18