Nærområdet

Bråtane er eit heilt nytt bustadfelt i Kaupanger. Her får du panoramautsikt mot Amla ved Sognefjorden og gangavstand til butikkar, skule, barnehage og idrettsanlegg. Bustadfeltet er rolig og barnevennleg, og godt skjerma utan gjennomgangstrafikk. Barna vil få ein trygg veg til skulen med gangveg frå bustadfeltet. I Bråtane har du i tillegg flotte turområder og fjorden i umiddelbar nærleik. Ein god stad å veksa opp!

Plasseringa er sentral med kun eit par minutters køyring til Kaupanger sentrum. Kaupanger er eit eldorado for utfluktar, både sommar og vinter. Du kan dra på turar til Jostedalsbreen, Breheimen og Jotunheimen Nasjonalpark. Der kan du bli med på organiserte vandre, klatre, padle, og rafteturar for å nemne noko. Kaupanger har eit rikt idrettsmiljø og idrettslaget byr på populære aktivitetar som fotball, friidrett, innebandy og ski.

Skal du ut å fly ligg flyplassen berre 10 minuttar unna og herifrå flyg Widerøe til Oslo, Bergen, Førde og Ørsta/Volda.

Einar Øvregard
Einar Øvregard
Salgssjef
918 42 980
Jens Sigurd Hagen
Jens Sigurd Hagen
Seljar
952 81 081
E-post:

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18