Flyttet hjem til Siljan

Da Åmund og Hanne skulle finne seg et nytt sted å bo for dem og familien, var Siljan kommune rett utenfor Skien et sted som sto høyt på ønskelisten. Når Peab Nordbohus Skien hadde startet utbyggingen. Av et nytt boligfelt i kommunen, var valget lett.

– Jeg er selv født og oppvokst i Siljan, og har bare gode minner herfra. Siljan er et veldig fint sted å bo for barnefamilier. Skolen, barnehagen og idrettsanlegget ligger rett i nærheten av der vi har bygget hus, så det er et stort pluss, forteller Åmund.

I det nye boligfeltet bygd av Peab Nordbohus ligger alt godt tilrette for at Åmund og familien skal kunne trives i mange år fremover, og Åmund følte det som et naturlig og trygt valg å la Peab Nordbohus få bygge deres nye hjem.
– En av mine nærmeste venner er snekker i Peab Nordbohus, så jeg kjente godt til dem og var sikker på at ting kom til å bli gjort skikkelig fra første stund.

Sømløs prosess

Fra familien hadde valgt ut huset, og fra byggingen startet til huset sto ferdig tok det bare ett halvt år.
– Prosessen har vært kjempebra, og vi fikk gode oppdateringer underveis i byggingen. Hvis det var noe som ble litt forsinket fikk vi beskjed om dette umiddelbart, og det var veldig betryggende for oss, forteller Åmund.

God informasjon og tett dialog med utbygger var noe som var særlig viktig for Åmund og familien, og Peab Nordbohus var dyktige på dette.
– Vi hadde gode møter både i forkant av byggingen, men også underveis i prosessen. På den måten var vi hele tiden klar over hvordan ting kom til å bli seende ut. Det er jo en god del store avgjørelser som skal tas når man bygger hus, og da er god informasjon gull verd, sier han.

Perfekt for familien

Huset de falt for er en spesialtilpasset versjon av det populære huset Aurora. Aurora er en evig bestselger i Nordbohus, og det er lett å skjønne hvorfor. Huset har blant annet stue både oppe og nede, samt to store og gode bad.
– Aurora spesial passet helt perfekt til oss og vårt bruk. Planløsningen med tre soverom i andre etasje sammen med et stort bad gjør hverdagen med små barn veldig sømløs. I underetasjen har vi et ekstra soverom til gjester, og stua og kjøkkenet er bygget med åpen løsning, noe som er veldig greit når ungene leker i stua og vi skal lage middag. Loftstua i andre etasjen er også et stort pluss, for her kan jeg se på fotballkamper i fred, ler Åmund.

Fantastisk å komme hjem

Følelsen av å bygge noe helt nytt når man skal flytte er noe helt for seg selv, og var noe Åmund og Hanne hadde drømt om lenge.
– Det var helt fantastisk å endelig se det ferdige resultatet i mai! Det å komme inn i et hus som du vet ingen andre har bodd i før deg, og at du har vært med å bestemme hvordan huset skal se ut, har vært en drøm, forteller Åmund.

Og når vi spør om hverdagen i den nye boligen lever opp til forventningene, kommer svaret fra Åmund raskt:
– Så absolutt! Dette er et valg vi aldri kommer til å angre på at vi har gjort!

Skrevet av Bennett reklamebyrå