Bilde av fornøyd huskjøper

Å bygge hus som gravid var ingen sak med Peab Nordbohus Skien!

Da samboerparet Isabell Tangerud og Emil skulle bygge sitt nye hjem, var det viktig at ting ble gjort skikkelig fra første stund. Derfor valgte de å bygge huset sitt med Peab Nordbohus Skien.

Da Isabell og Emil ble gravid med tvillinger, kom behovet for større plass å bo.
– Vi har en sønn fra før, og når vi nå skulle gå fra tre til fem på ganske kort tid, innså vi at det kom til å bli behov for litt mer armslag, forteller hun.

I et stille og familievennlig nabolag i Siljan rett utenfor Skien bygges huset til Isabell og familien. Det skal være klart til innflytting om knappe to uker.
– Vi har vært innom å sett på byggingen ganske ofte, men er så klart veldig spente på det ferdige resultatet, smiler Isabell.

Praktiske løsninger for familienIsabell sitter foran peisen med sine to tvillinger i fanget

Smarte og praktiske løsninger ble vektlagt gjennom hele prosessen når paret skulle bygge nytt hjem. Siden Isabell var gravid med tvillinger, valgte de også å ta alle valg rundt boligen før selve byggingen var i gang. På den måten var det bare å sette i gang med byggingen når alle planer var klare.
– Hele prosessen startet i april, og nå i slutten av oktober vil huset være ferdig, så dette har gått fort, smiler Isabell. Det var mange som sa til oss at det kom til å bli veldig stress å bygge hus samtidig som vi gikk gravid med tvillinger, men det gikk over all forventning. Alle som jobbet med å bygge huset var utrolig dyktig, og det har ikke vært noe tull, forteller Isabell. 

Falt for Aurora

Etter å ha vært innom flere boligkjeder, falt valget på Peab Nordbohus og huset Aurora. Aurora er et romslig familiehus, og er ikke uten grunn ett av Nordbohus sine bestselgere hvert eneste år.
– Aurora passet perfekt til oss og våre behov! Det har en veldig praktisk planløsning, hvor tre av de fire soverommene er plassert i samme etasje. På den måten får alle rom på samme plan, og det er veldig greit nå når barna er så små. Det fjerde soverommet i underetasjen blir gjesterom de første årene, så kan det jo være at vi flytter ned dit med tiden, forklarer Isabell.

Planløsningen i huset Aurora var særlig ideell for småbarnsfamilien.
– Stuen og kjøkkenet har en åpen løsning som vi liker veldig godt. Med små barn skjer det jo noe hele tiden, og med åpen stue -og kjøkkenløsning kan vi ha oversikt over barna i stua samtidig som vi lager mat på kjøkkenet, ler Isabell.

Vil du vite mer om Aurora? Se her.

Smarte tilvalg og luftige flater

Familien valgte også å gjøre noen små endringer fra originaltegningene til Aurora.
– Vi var veldig fornøyde med mye på huset fra første stund, men noen små justeringer ble det likevel. Vi fikk blant annet bygget inn en ark for spisestuen. Her satt vi inn store, gode vinduer som gir masse deilig dagslys inn til spiseplassen. Ved å bygge arken fikk vi også en større loftstue oppe og en større stue nede, noe som gir oss litt ekstra armslag i hverdagen, sier hun.
– Vi valgte også å sette inn en sjakt til skittentøyet på badet oppe, slik at all klesvask havner direkte på vaskerommet. Det tror jeg kommer til å komme godt med, smiler Isabell.

Nå gjenstår det bare å få på plass garderobeløsningen, samt litt annet småplukk, så står alt klart for familien på fem til å flytte inn i sitt nye Nordbohus!
– Jobben Peab Nordbohus Skien har gjort har vært utrolig god, og vi har følt oss trygge og ivaretatt gjennom hele prosessen. I og med at vi fikk tvillinger midt i byggingen, var dette naturlig nok veldig viktig for oss, forteller Isabell.

 

Skrevet av Bennett reklamebyrå