Bolig 3 - kommer for salg, ta kontakt for pris

Nøkkelinformasjon

Antall soverom
3
BRA
229 m²
P-rom
144 m²
Balkong
25 m²
Eierform
Selveier
Energimerke
B

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Gjesteparkering
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/ildsted
  • Utsikt

Boligens innhold:

NB! Boligen er ikke en endebolig som det kan se ut på illustrasjonene. 

1. etasje:

I boligens første etasje kommer man inn i en romslig gang. I tilknytning til gangen ligger det et garderoberom, hvor alt av yttertøy og skolesekker kan oppbevares. En praktisk skyvedør gjør at dette enkelt kan skjules dersom man får besøk. 

Videre kommer man inn i boligens stue og kjøkken i åpen løsning. Her er det store vinduer i hele fronten og et pulttak som gjør at man får en takhøyde på godt over 3 meter på det høyeste.

Kjøkkenet har plass til en god kjøkkenløsning og i tillegg en kjøkkenøy med overheng slik at det er plass til barstoler. Kjøkkenøyen vil være et naturlig samlingspunkt for frokost «på farta» og ellers som en sosial sone. Kjøkken leveres fra Studio Sigdal.  

I 1. etg. finner man også hovedsoverommet, et bad og en bod.  Boligen leveres med malt gips og enstavs hvitpigmentert parkett samt listefri overgang vegg/himling, noe som gir boligen et stilrent uttrykk. Det leveres downlights i gang og på begge bad. Badene leveres med fliser på gulv og vegger.

Terrasser: 

De to terrassene gir disse boligene en ekstra dimensjon. Store, gode uteoppholdsplasser som gir mange muligheter for bruk.

Fra stuen i 1 etasje er det en stor syvedør ut til en deilig skjermet terrasse på over 20 kvm. Fra denne finner man også trappen opp til takterrassen på ca. 25 kvm hvor solen kan nytes store deler av dagen.

Underetasjen:

Videre ned i underetasjen ligger det 2 soverom med god størrelse, en stue med dør ut i hagen. Stuen kan enkelt bygges som et ekstra soverom dersom man har behov for det. I denne etasjen finner man også et romslig bad på hele 12 kvm. med plass for både dusj, badekar og baderomsinnredning med dobbel servant. Vaskerommet ligger vegg-i-vegg med badet og har også god størrelse. Her er det plass til å innrede som man ønsker med skap og benkeplass.

Videre inneholder underetasjen en stor bod som er overflatebehandlet som boligen ellers med malte flater og parkett. Dette er et deilig rom som vil ha mange ulike bruksmuligheter. Rommet kan brukes som medierom for en spennende filmkveld eller tenåringens gaming, treningsrom, hjemmekontor, bruksmulighetene er mange!

Boden har balkongdør som leder ut til hagen og et overbygd areal som kan benyttes som en skjermet uteplass, eller som en del av hagen. Innenfor boden finner man også en mindre bod for oppbevaring samt noe teknisk installasjon. Hele underetasjen unntatt liten bod leveres med varmekabler.   

Utvendig er det en garasje med plass til 2 biler med god plass til lagring av bildekk og sportsutstyr.

Det er adkomst fra garasjen til terrasse i 1. etg.

Dokumenter

Camilla Solheim
Camilla Solheim
Daglig leder
90069956
Nordbohus Romerike
Telefon: 90069956
Adresse: Hvamsvingen 11

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten