Sør-Arnøy | Hestøysundet

Bolig med alt på ett plan
Bolig med to etasjer

12 moderne tomannsboliger i borettslag

Nå bygges det 12 moderne tomannsboliger i rolige omgivelser i Hestøysundet. Nordbohus sitt byggesystem er det eneste i Norge som er Sintef-godkjent. Er du opptatt av kvalitet? Da må du lese videre.

Kampanje: De 3 første som signerer kontrakt får 2 timer gratis interiørveiledning hos erfaren interiørarkitekt med på kjøpet!

Nøkkelinformasjon

Priser
3 500 000 – 4 700 000 kr
Antall rom
2-3
Areal
Fra 57,1 til 128 kvm
Status
Salget er igang

Ta kontakt for mer informasjon

Ansatt i Nordbohus Bernhard Olsen, Bjarne Nyrud
Bjarne Nyrud
Salgssjef/Markedsansvarlig
975 12 544
Meld interesse her

Velkommen til Hestøysundet borettslag

Se for deg å vri om nøkkelen til din splitter nye bolig – hvor ingen har bodd før deg. Kjenn den gode lufta og se den vakre havutsikten. Her kan du starte med blanke ark og skape akkurat det hjemmet du ønsker deg. Kanskje du allerede første kvelden inviterer gjester på grilling og flyttesjau? Gled deg til mange fine stunder i din nye, hjemmekoselige bolig. Det er planlagt bryggeanlegg i området; så her finnes det mulighet for båt i fremtiden.

Fordelene med borettslag er at du slipper å tenke på noe annet enn din egen innboforsikring – alt annet er inkludert. Her kan du flytte rett inn og nyte hverdagene til fritid og aktiviteter du selv velger.

Sør-Arnøy - skap ditt nye hjem her

Vil du ha alt på ett plan eller ønsker du to etasjer? Vi bygger nå to varianter slik at du kan velge det som passer best for deg. Alle boligene har eksklusiv og tidsriktig fasade med store vindusflater slik at du kan nyte den flotte havutsikten.

Boligene har romslig og meget praktisk planløsning som gjør hverdagen enkel å strukturere. Du får en lettstelt bolig med alt du trenger på ett plan – eller to etasjer, om du ønsker det.

Bolig med to etasjer
Bolig med to etasjer
Bolig med to etasjer
Bolig med én etasje
Bolig med én etasje
Bolig med én etasje

Kvaliteter med boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Varmepumpe
  • Havutsikt

Her er det lett å få den gode hjemmefølelsen

Boligene har 2 til 3 soverom, åpne og moderne løsninger som gir en god romfølelse når du kommer inn. Her kan du skape akkurat det hjemmet du ønsker deg! Kanskje du liker den tidløse nordiske utrykket, eller er mer opptatt av moderne design og fargerikt interiør? Velg akkurat det som passer deg. Med gode oppbevaringssystemer er det lett å holde orden i ditt nye hjem.

Opplev friheten på Sør-Arnøy!

På Sør-Arnøy bor det ca. 300 innbyggere – og du kan bli en del av dette fellesskapet. Hvis du er ny på øya, kan du bli tildelt en Arnøy-fadder som hjelper deg med blant annet sosial inkludering for å ”bli en av oss”.

Du finner både dagligvarebutikk, barne- og ungdomsskole, godt næringsliv og reiselivsnæring på Arnøyene. Det er et aktivt samfunn med sikre arbeidsplasser. Søriparten grunneierlag har fått regulert et kombinert bolig-, hytte- og sjøhusfelt for 130 enheter i nydelige Hestøysundet på Sør-Arnøy. Boligene får en fantastisk beliggenhet med umiddelbar nærhet til sjøen. Det er planlagt et flytebryggeanlegg i forbindelse med boligene slik at du kan ha båten din rett utenfor døra.

Sør-Arnøy ligger 30 min fra Bodø med hurtigbåt, og ca. 40 minutter fra Gildeskål med ferge.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Ansatt i Nordbohus Bernhard Olsen, Bjarne Nyrud
Bjarne Nyrud
Salgssjef/Markedsansvarlig
975 12 544
Bjarne Nyrud
Telefon
Adresse
Håndverksgt. 7, Grubhei, 8610 Mo i Rana

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18