Illustrasjon av fasade tomannsbolig

Solly BRL | Nesna | Salget er igang!

Dokumenter

Velkommen til Nesna!

Sentralt på halvøya Nesna bygger vi nå tre moderne tomannsboliger i nærheten av det meste og for de fleste. Her er det kort vei til butikker, servicetilbud, spisesteder, kommunesenteret og avdelingen til Nord Universitet.

Beliggenheten er i et rolig og barnevennlig strøk. Det passer perfekt for familier som ønsker et bosted med gangavstand til barnehage, kombinert barne- og ungdomsskole og privat videregående skole

Tettstedet Nesna er et trivelig lokalsamfunn sentralt på Helgelandskysten omgitt av mektig fjellheim både til land og til havs. Kommunen ligger midt i smørøyet mellom byene Mo i Rana, Sandnessjøen og Mosjøen med forbindelse via både vei og ferge. Flere av innbyggerne pendler daglig til disse nabokommunene på grunn av jobb.

Fra halvøya er det kort avstand med ferge til nærliggende øyer i kommunen, blant annet Tomma, Handnesøya og Hugla. I tillegg har både Nordlandsekspressen som går mellom Bodø og Sandnessjøen, og Trænaruta som går mellom Sandnessjøen og Lovund / Træna daglige anløp på Nesna. Hurtigruta er også et vanlig syn fra fergekaia, siden den ankommer med korte stopp to ganger om dagen.

På sommeren er det yrende folkeliv med turister på fergekaia og campingplassen, samt mye besøk av beboere fra nabokommuner som har fritidsbolig i området og båtplass på havna. Nærheten til fjord, skjærgård og fjell gjør at innbyggerne har rike muligheter til en aktiv fritid med flotte naturopplevelser.

Nesna har også nærmere 70 lokale lag og foreninger. Det er altså stor bredde på fritidsaktiviteter for både de som vil drive med idrett, og for de som er mest interessert i musikk og kultur.

 

Les mer om prosjektet på finn her...

Nøkkelinformasjon

Priser
3 980 000,-
Antall rom
2-3
Areal
82,2
Status
Salget er igang

Ta kontakt for mer informasjon

Bjarne Nyrud
Bjarne Nyrud
Markedssjef
975 12 544
Meld interesse her
Bjarne Nyrud
Bjarne Nyrud
Markedssjef
975 12 544
Bjarne Nyrud
Telefon
Adresse
Nordbohus Bernhard Olsen, Håndverksgata 7

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18