SALTNESET BRL – ROGNAN

Saltneset Borettslag

VELKOMMEN TIL SALTNESET BORETTSLAG

Byggetrinn 1 i prosjektet består av 6 topp moderne boliger, med varig kvalitet og høye krav til utforming. Eksklusiv og tidsriktig fasade med store vindusflater. Romslig og meget praktisk planløsning, parkering i carport samt god lagringsplass. Ferdig opparbeid uteområde med grøntareal. Byggetrinn 2 bygges bak ferdigstilt byggetrinn 1!

Om området

Område med meget gode sol- og lysforhold og flott utsikt mot Saltdalselva og området rundt. Rolig og barnevennlig nærområde med begrenset trafikkgjennomgang. Kort vei til alle fasiliteter i Rognan sentrum som butikker, kafé, restauranter, hotell, skoler, barnehager, idrettsanlegg, treningssentre m.m. Det er ulike fritidstilbud innen idrett og foreninger i området. Gode kommunikasjonsmuligheter med buss og tog. Flotte rekreasjonsmuligheter mot nærområde med kort vei til sjø, lakseførende elv og fjell.

Om Tomannsboligen

Et familievennlig hjem

Du vil flytte inn i et nøkkelferdig hjem over to plan med god standard. Inngangen på boligen er overbygd, og leder inn til en entre og et gjestetoalett ved inngangen. Kjøkkenet og stuen har store vinduer som slipper inn dagslyset. Herfra er det utgang til en delvis overbygd terrasse med god plass til hagemøbler og venner. På terrasssen finner du også en bod perfekt for oppbevaring av hagemøbler. Den rause spiseplassen gjør kjøkkenet til et naturlig allrom med god plass til lekselesing og vennemiddager.

Tar du trappen ned til underetasjen vil du finne 3 romslige soverom, bad, separat vaskerom/ bod. Hovedsoverommet har mulighet for garderobeløsning langs veggen og har utgang til en koselig uteplass. I tillegg har du oppbevaringsplass i sportsboden som er på over 7 kvm.

Boligene kommer også med carport.
Høres dette fristende ut? Da bør du ikke la denne muligheten gå fra deg. Her får du alt du trenger, rett i nærheten!

Nøkkelinformasjon

Priser
Innskudd: 2 747 500,- Fellesgjeld: 2 742 500. Omkostninger tilkommer.
Antall rom
4
Areal
167m2
Adresse
Hilmar Hansens vei 3, Rognan
Status
Salget er igang

Ta kontakt for mer informasjon

Daniel Eriksen Martinsen
Daniel Eriksen Martinsen
Avdeligsleder/Eiendomsmegler
98259109
Meld interesse her
Mette og Ben bor i Saltnseset BRL

Mette og Ben stortrives i sitt nye hjem i Saltneset borettslag hvor de har bodd siden mai i fjor. De hadde sett på flere ulike prosjekter på Rognan, men så at dette borettslaget skilte seg ut og var et kvalitetsprosjekt:

«Vi likte området, kvaliteten på leiligheta og materialer – vi så at det var kvalitetsprodukter med blant annet Nygårdkjøkken. Det som skilte Saltneset fra de andre prosjektene var ikke bare kvaliteten, men også utsikten og størrelsen på leilighet og soverom. Utforminga av prosjektet falt i smak og tilfredsstilte våre behov og krav – og ikke minst var beliggenheten veldig viktig for oss. De bor nå midt i et flott turområde, men bare en liten spasertur fra Rognan sentrum.»

Ben flytta fra en stor enebolig i Bodø, og overgangen til en mindre bolig på Rognan har vært utelukkende positiv. Mette og Ben ønsket å bo litt enklere og slippe å tenke på snømåking, gressklipping og vedlikehold.

«Vi føler egentlig at vi bor i enebolig her – og vi hører ikke naboene. Det er godt å bo i borettslag slik at vi kan bruke tida vår på friluftsliv, barn og barnebarn – og så blir utvendig vedlikehold tatt hånd om av borettslaget.»

Mette nyter naturen fra altanen
Daniel Eriksen Martinsen
Daniel Eriksen Martinsen
Avdeligsleder/Eiendomsmegler
98259109
Eiendomsmegler 1
Telefon
Adresse
Håndverksgata 7, 8610 Mo i Rana

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18