Nybygd spesialtilpasset Karat i Åga

Med 5 soverom, god plass og utleiedel er Karat et godt valg av husmodell for den dyreglade barnefamilien. I denne boligen har familien panoramautsikt – selv hundene Tarzan og Lagos favorittplass har utsikt. Dette er en moderne, praktisk og luftig bolig som det er lett for hele familien å trives i.

Hygge på kjøkkenet

Med en åpen løsning mot spisestuen blir det ekstra hyggelig å lage mat på kjøkkenet mens barna gjør leksene sine. De delikate fargetonene i lys antikkgrå og valmuefrø gir en lun og rolig stemning for både kropp og sinn.

Bilde av kjøkken

Det er godt å finne familieroen her

Dette spesialtilpassede Karat-huset har 5 gode soverom. Det er også proppfullt med mange gode oppbevaringsløsninger. «Tenk på oppbevaring når du skal bygge nytt hus – du trenger ofte mer oppbevaring enn du tror», anbefaler huseierne. Et godt tips å ta med seg! 😉

På badet er det behagelig innredet, og du får følelsen av å være på spa når du går inn her. Fargetonene i hele huset er gjennomført og stilren, det gir et helhetlig og eksklusivt inntrykk. Den gode roen du kjenner når du går igjennom denne boligen kommer mye av det delikate fargevalget og den gjennomførte stilen. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, alt er planlagt nøye og godt gjennomtenkt.

Egen sone for hundene – med inngang!

Praktisk er et ord som går igjen i denne spesialtilpassede Karat modellen. Her er det god oppbevaringsplass og mange smarte løsninger. Hundene har sitt helt eget rom med utgang til baksiden av huset hvor de kan lufte seg. De har også en praktisk hundedusj som gjør det enkelt å holde hus og dyr rene. Det er også veldig kjekt med denne dusjen for å spyle av skittent yttertøy når barna har lekt ute.

Et hjem å samles i

Store, luftige soverom gjør at barna har god plass å kose seg på. Å ha vennegjengen på besøk er derfor ingen problem. Artige lekestunder med venner er alltid populært.

Sofakrok

I den trivelige sofakroken kan familien samles og se en morsom film mens den elegante peisen i stua gir en ekstra koselig stemning.

Gjennomførte farger og lun stemning gjør at det føles godt å lade batteriene her. I stua er det god takhøyde og spennende vinkler i taket, noe som gjør boligen moderne. Den flotte fjordutsikten snakker for seg selv – her er det rett og slett veldig godt å være. I godstolene ved vinduet er det godt å sitte å nyte utsikten med en nykvernet kopp kaffe.

 «Tenk på materialvalg, det er fort å blande for mye forskjellig og da kan det virke rotete. Bestem deg tidlig for en stil og utrykk du vil holde deg til», anbefaler huseierne. Dette synes vi er et godt tips å ta med seg når du skal byge hus.

Skal vi være med på å realisere ditt boligprosjekt?

Bjarne Nyrud

 

Ta kontakt med Bjarne Nyrud på telefon 975 12 544 eller 

bjarne.nyrud@nordbohus.no

Eventuelt stikk innom vårt kontor i Håndverksgt. 7, Grubhei, 8610 Mo i Rana

 

Velkommen for en hyggelig boligprat!

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18