Området

Velfjord i solnedgang. Foto: Jorun Anita Nilssen

Velfjord på Sør-Helgeland

Velfjord ligger sør i Nordland, på Norgesgeografiske midtlinje og er en samlebetegnelse på flere bygder med tilknytning til tettstedet Hommelstø. Hommelstø ligger 33 kilometer fra kommunesenteret Brønnøysund.

Velfjord er et trygt sted å vokse opp. Bygda har både skole, barnehage og SFO. På fritiden er det kort vei til Gimle med idrettshall, svømmebasseng og profesjonell scene. I tilknytning til skolen ligger idrettsområdet med grus- og kunstgressbane, Hilstad Skistadion med hoppbakke, brettbakke og nydelige skiløyper.

Når det kommer til naturopplevelser er Velfjord i sitt ess. Mellom mindre og større bygder ligger fjell, elver, fjorder, innsjøer og skoglandskap. I den senere tid er det også blitt oppdaget en unik verden av grotter. Den allsidige naturen i Velfjord har gjort området ettertraktet for fiskere, jegere, skigåere, fotografer og andre naturinteresserte. Det er heller ikke alle forunt å ha en nasjonalpark, et verdensarvområde og Norges vakreste skjærgård rett utenfor stuedøra.

Veibeskrivelse

Ta av på RV76 ved Cirkle K i Hommelstø, og ta til høyre i andre avkjøring. Boligene ligger ca. 500 m lenger frem på venstre side ved innkjøringen til Stavarhaugen. Det vil bli satt opp byggeplasskilt på tomten.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Bjarne Nyrud
Telefon
975 12 544
Adresse
Håndverksgt. 7, Grubhei, 8610 Mo i Rana