Kjøkken med spisestue

Brønnøysund, Salhus.

Velkommen til Bokfinkveien!
Nyoppført tomannsbolig // Carport | 3 soverom | Fredelig borettslag | Fastpris

Stilren tomannsbolig i familievennlig nabolag

I 1. etasje kommer du inn til en romslig entré med flislagt gulv, videre finner du 3 store soverom hvorav det ene har egen utgang til en overbygd markterrasse. Badet holder god størrelse og er innredet med dusjkabinett, vegghengt toalett, servant med underskap og en stor vaskebenk med rikelig skapplass.

Opp i boligens 2. etasje møter du en luftig og åpen stue/kjøkkenløsning med god takhøyde og store vindusflater. Kjøkkenet har hvite slette fronter med integrerte hvitevarer fra Electrolux. Fra stuen er det utgang til en solrik veranda med tilhørende bod for oppbevaring av utemøblement.

Tomta er har et pent opparbeidet uteområde med benker og lekeplass for de små. Beliggenheten byr på en enkel hverdag med gangavstand til bl.a. skole, barnehage og matbutikker.

LES MER HER

Uten bilde
Eiendomsmegler 1
Telefon
Adresse
Brønnøysund

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18