Leiligheter på Kvarøy bygd av Nordbohus Bernhard Olsen

Bernhard Olsen bygger moderne leiligheter for nye ansatte på Kvarøy Fiskeoppdrett – boliger bygd for nordnorske forhold

Kvarøy Fiskeoppdrett har stor tilstrømming av nye ansatte, og for å få flere til å bosette seg på Kvarøy er det viktig å tilby et innflytningsklart og koselig hjem.
 

Vi trenger rett og slett plass til nye folk som skal bo på øya.

 

Andreas Henriksen, eiendomssjef i Kvarøy Fiskeoppdrett.

Leilighetene er flunkende nye, svært praktiske med alt på ett plan og to soverom. De store skyvedørene i stua slipper inn mye dagslys, og man vil få en umiddelbar nærhet til den spektakulære naturen på Helgelandskysten. Her kan man grille i ettermiddagssola eller slappe av i solsenga etter jobb.

Utsikt Kvaløy Nordbohus Bernard Olsen.

– Vi full-møblerer leilighetene slik at det skal være enkelt å flytte inn her. Mange kommer hit til øya uten noen ting. Da har de muligheten til å flytte rett inn i en komplett leilighet som står ferdig med alt av innredning.

Leilighetene skal leies ut til ansatte eller andre som trenger sted å bo på øya.

Ansatt i Nordbohus Bernard Olsen.

Overraskende snømengder og skiføre langt ut i mars er uvanlig

Det har vært en uvanlig vinter med frost og mye snø. Tross en værhard vinter så har byggeprosessen gått veldig bra.

– Vi hadde opprinnelig fått tegnet en helt annen løsning, men da vi presenterte utfordringen vår for Bernhard Olsen fikk vi helt nye og bedre løsninger. Derfor var valget enkelt når vi skulle velge boligbygger. Byggingen gikk smertefritt tross sent snøfall og forsinkelser.. Nå er alt i rute – og til og med foran tidsskjema. Det er svært enkelt for oss å forholde seg til Bernhard Olsen som her leverer alt totalteknisk fra grunnarbeid til komplett bolig.

Byggeleder Simon, liker spesielt godt at leilighetene har et godt utnyttet areal.

– Badet er stort, fine soverom og ellers gode løsninger. Her er det bra takhøyde og høy kvalitet på alt. Kjøkkenet er levert fra Nygårdkjøkken i Mosjøen i tidløst hvitt fra serien Øyan. Her har kunden oppgradert med varmekabler i alle rom, så her blir det ekstra lunt og behagelig.

Simon forteller at det å jobbe ute på Kvarøy passer midt i blinken.

– Vi har hytte i nabolaget, på Langnes som kun er en kort båttur unna. Kvarøy er en kjempeflott plass og det er alltid trivelig å komme hit.

Ansatt i Nordbohus Bernard Olsen kjører båt.